Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sistemde b450 anakart ve 5600G kullanılmış tek eksi yazacagım nokta 240gb ssd olur oda ilk etapta yeterli olur.
5600G ile 4650G arasında aslında çok bi fark yok oynadıgınız oyuna bağlı CSGO LOL DOTA tarzı oyunlar oynuyorsanız FPS farkı ortaya çıkıyor. Onun dışında zaten işlemcilerin ikisinde de aynı ekran kartı kullanılıyor.
Bütçenizi aşan sistemler oldu 1i dışında ama tutupta ATHLON 3000G almayın.
Selamlar, bence biraz bekleyin. Bazı youtube kanalları (PC HOCASI dahil) hazır sistem topluyorlar indirimli fiyata. Apu sistemde topluyorlar belki işinizi görecek sistem çıkar. @mcaygun dediği gibi akşam İncehesap gaming gecesinide kontrol etmenizde fayda var.
İyi forumlar.
Bence bir kaç ay fiyatların iyice düşmesini bekleyin çünkü Türkiye'de fiyatlar iyice düştü. 2-3 Aya GTX 1650'li sistemleri 6000TL'ye göreceğimizi umuyorum
Merhabalar birkaç ay içinde fiyatlar düşecek birde YouTube kanalları sistem topluyor onlarada göz atabilirsin birde yarın donanım arşivi toplayacak ona da bir göz at derim.
Bende ekran kartların düşüceğini diğer parçaların artacagını ve aslında hiçbir şeyin değişmeceğini düşünüyorum.İşlemci SSD RAM fiyatları artacak diyorum.Bkz: Monitor Fiyatları.