Öneri 6-8K Arası Ekran Kartı

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İkinci elde olur farketmiyor (Adana da yaşıyorum)

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam başka bitane bulma şansınız varmı çünkü fiyatı iyi olmasına rağmen garanti fatura hiçbiri yok

Birde funmark testine gidip kalamam adana da yaşıyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam başka bitane bulma şansınız varmı çünkü fiyatı iyi olmasına rağmen garanti fatura hiçbiri yok

Birde funmark testine gidip kalamam adana da yaşıyorum
hocam garanti faturalı bulamazsınız bu fiyata 3080

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İlla 3080 olsun demedim hocam farketmez bana sadece hani ürünü alalı 1 seneyi geçmiş olmasın mining falan yapmışsa bile çok hasar görmüş olmaz kart

3070 de olur 3060ti da olur rx 6700xt de olur farketmiyo yani Adana da olsun yeterli

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İlla 3080 olsun demedim hocam farketmez bana sadece hani ürünü alalı 1 seneyi geçmiş olmasın mining falan yapmışsa bile çok hasar görmüş olmaz kart

3070 de olur 3060ti da olur rx 6700xt de olur farketmiyo yani Adana da olsun yeterli
hocam sahibindene girip arama yapabilirsizin

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Bu ekran kartını almanı önermem bu fiyata, büyük ihtimal ile mining card. 3080lerin mining card olma olasılığı çok fazla fiyat çok düşük normale göre sağlıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda seni üzebilir.

Tam terside çıkabilir, gerçekten temiz olabilir ama büyük risk

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bu ekran kartını almanı önermem bu fiyata, büyük ihtimal ile mining card. 3080lerin mining card olma olasılığı çok fazla fiyat çok düşük normale göre sağlıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda seni üzebilir.

2.el zaten riskli bir platform

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam lhr da mining yapılmıyodu değilmi eğer doğru hatırlıyorsam direk gidip bakacam

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64

Dediğine katılıyorum o fiyata sahip bir 3080'in mining olmama ihtimali yok. @Sahuraka adlı arkadaşın attığı ekran kartı gayet makul bir fiyat test edip alınabilir.

Hocam lhr da mining yapılmıyodu değilmi eğer doğru hatırlıyorsam direk gidip bakacam
lhr ekran kartları mining yapılamaz kartlar değildir. Mining performansı düşürülmüş kartlardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri