İkinci elde olur farketmiyor (Adana da yaşıyorum)
hocam garanti faturalı bulamazsınız bu fiyata 3080Hocam başka bitane bulma şansınız varmı çünkü fiyatı iyi olmasına rağmen garanti fatura hiçbiri yok
Birde funmark testine gidip kalamam adana da yaşıyorum
hocam sahibindene girip arama yapabilirsizinİlla 3080 olsun demedim hocam farketmez bana sadece hani ürünü alalı 1 seneyi geçmiş olmasın mining falan yapmışsa bile çok hasar görmüş olmaz kart
3070 de olur 3060ti da olur rx 6700xt de olur farketmiyo yani Adana da olsun yeterli
Bu ekran kartını almanı önermem bu fiyata, büyük ihtimal ile mining card. 3080lerin mining card olma olasılığı çok fazla fiyat çok düşük normale göre sağlıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda seni üzebilir.
2.el zaten riskli bir platformBu ekran kartını almanı önermem bu fiyata, büyük ihtimal ile mining card. 3080lerin mining card olma olasılığı çok fazla fiyat çok düşük normale göre sağlıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda seni üzebilir.
Tam terside çıkabilir, gerçekten temiz olabilir ama büyük risk
Dediğine katılıyorum o fiyata sahip bir 3080'in mining olmama ihtimali yok. @Sahuraka adlı arkadaşın attığı ekran kartı gayet makul bir fiyat test edip alınabilir.Bu ekran kartını almanı önermem bu fiyata, büyük ihtimal ile mining card. 3080lerin mining card olma olasılığı çok fazla fiyat çok düşük normale göre sağlıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda seni üzebilir.
Tam terside çıkabilir, gerçekten temiz olabilir ama büyük risk
lhr ekran kartları mining yapılamaz kartlar değildir. Mining performansı düşürülmüş kartlardır.Hocam lhr da mining yapılmıyodu değilmi eğer doğru hatırlıyorsam direk gidip bakacam
Hocam ikinci el almaİkinci elde olur farketmiyor (Adana da yaşıyorum)