6 Fanlı Kasa (Gameforce)

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Merhabalar, Akakçe üzerinden uygun kasalara bakarken Gameforce markasının 599 liraya 6 fanlı kasası olduğunu gördüm. Bu kasa hakkında herhangi bir bilgisi olan hocamız var mı forumumuzda?
* 6 Fanlı olması hava akışını daha iyi bir hale getirir mi?
* Bu kasada hali hazırda 6 fan bulunduğu için işlemciye bir hava soğutucu taksak daha iyi performans alır mıyız?

Bilgilendiren hocalarım olursa çok sevinirim.

(Kasa linkini bırakıyorum)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Marka Rampage vb. markalar gibi bir markadır. Kasa F/P olarak iyi duruyor ama metal kalitesini bilemiyorum. Genelde çoğu düşük sınıf kasalarda metal böyle ufak bir güç uygulamasında montajda eğilip bükülebiliyor.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Marka Rampage vb. markalar gibi bir markadır. Kasa F/P olarak iyi duruyor ama metal kalitesini bilemiyorum. Genelde çoğu düşük sınıf kasalarda metal böyle ufak bir güç uygulamasında montajda eğilip bükülebiliyor.
Montaj başarılı gerçekleşirse kullanım süreci bir sıkıntı yaratır mı sizce? 6 fanlı olması iyi mi yoksa faydasız mı?

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Fanlar kalitesiz ise (Muhtemelen de öyledir.) 80 tane fan olsun fayda etmez. Meslektaşım bir arkadaşımda kasa var Rampage önüde mesh panel bide. Temperli camı açmasa sistem yanıyor. :D Bendede zamanında Aerocool Ore Satürn Mesh kasa vardı 3 öne 1 egzozda FRGB fan vardı başkada yoktu baya güzel soğutuyordu sistemi. :)

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Fanlar kalitesiz ise (Muhtemelen de öyledir.) 80 tane fan olsun fayda etmez. Meslektaşım bir arkadaşımda kasa var Rampage önüde mesh panel bide. Temperli camı açmada sistem yanıyor. :D Bendede zamanında Aerocool Ore Satürn Mesh kasa vardı 3 öne 1 egzozda FRGB fan vardı başkada yoktu buzdolabı gibi yapıyordu sistemi. :)
F/P önerdiğiniz bir kasa var mı hocam? Hem mesh panel, hem kaliteli malzeme vs.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Attığınız 1. kasa hoşuma gitti ayrıca o sitede bulunan 750w gold psu alınır mı sizce, kasayla birlikte.
High Power PSU dan bahsediyorsanız evet gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. High Power PSU konusunda bilinen sağlam markalardan biridir ve PSU ları iyidir.
Her birine bakacağım. Çok teşekkür ederim elinize sağlık
Rica ederim. Uğur hocamızın önerdiklerine de mutlaka bakın. :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Güzel öneriler yapılmış. İncehesapta lian li ürünleri 1000-1200 arasına düşebiliyor yakalarsanız değerlendirebilirsiniz. Kalite olarak gayet iyidir. Keyifli forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri