60-70 € palm grip, büyük el mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyyupakbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Elim 19 x 11 cm. büyük ve genis bir ele sahibim daha cok agir mouse tercih ediyorum palm grip seklinde tutuyorum ve 1000-1200 DPI civarinda kullaniyorum. genellikle fps oyunlari oynuyorum, Razer Deathadder v2 kullaniyorum fakat elime hic oturmuyor, sag iki parmagim bosta kaliyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Deneme firsatim olmadi ama https://zowie.benq.com/en/product/mouse/fk/fk1plus-b.html bu tarz bir mouse´un elime daha iyi oturacagini düsünüyorum. bütcem 60-70 € civarinda, önerileriniz nelerdir?

genellikle www.amazon.de üzerinden alisveris yapiyorum.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Simdid[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]en cok tesekkür ediyorum.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
  1. Roccat Kone AIMO Remastered - 61,65 € - Seçtiğiniz mouse ürününe benzer ölçülere sahiptir. Height: 4.00 cm + Width: 8.50 cm + Length: 12.50 cm
  2. Roccat Kova AIMO - 54,87 € - Seçtiğiniz mouse ürününe benzer ölçülere sahiptir. Height: 3.80 cm + Width: 6.60 cm + Length: 13.10 cm
Çok kaliteli popüler bir markadır. Ürünlerini genelde öneririm ve pişman etmez. Önerilerim bunlar.

KS

eyyupakbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
önerileriniz icin cok tesekkür ediyorum, sanirim Kone olan modeli alacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri