600 TL civarı oyuncu klavye tavsiyesi (15.02.2022)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 600 TL civarı oyuncu klavye tavsiyesi (15.02.2022)

İstediğiniz özel bir şey var mı? Örnek mekanik yada mebran, numpad olsun yada olmasın, bilek desteği olsun yada olmasın gibi gibi?

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 600 TL civarı oyuncu klavye tavsiyesi (15.02.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
İstediğiniz özel bir şey var mı? Örnek mekanik yada mebran, numpad olsun yada olmasın, bilek desteği olsun yada olmasın gibi gibi?

Bilek desteği olsun. Diğerlerini size bırakıyorum. Oyuncu için ne lazım ne gerekli ya da şu olursa daha iyi olur bilmediğimden seçemiyorum. Ama aklınız da nasıl bir şey var ise önerebilirsiniz. :)

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Alihanarr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Razer Ornata Chroma V2 görüntüsüyle ve bilek desteğiyle kullanımı çok rahat, uzun süre kullanmadım ama uzun kullanan varsa deneyimini açıkalrsa sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Alihanarr' Alıntı:
Razer Ornata Chroma V2 görüntüsüyle ve bilek desteğiyle kullanımı çok rahat, uzun süre kullanmadım ama uzun kullanan varsa deneyimini açıkalrsa sevinirim.

Mebran klavye kendisi. Eğer online rekabetçi oyun oynanıyorsa önermem Mebran klavye. Eğer mebran klavye önereceksem de ben kendi adıma Corsair K55 PRO/PRO XT veya Cougar Vantar AX öneririm.

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alihanarr' Alıntı:

Mebran klavye kendisi. Eğer online rekabetçi oyun oynanıyorsa önermem Mebran klavye. Eğer mebran klavye önereceksem de ben kendi adıma Corsair K55 PRO/PRO XT veya Cougar Vantar AX öneririm.

Anladığım kadarıyla mebran klavyeler kötü oluyor. Önerdiğiniz klavyeler de bilek desteği sünger olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. O yüzden bütçe 1000 TL kadar zorlayabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Kötü değiller bende bir mebran klavye kullanıcısıyım. Mebran klavyelerin gecikme süreleri mekaniklerden daha fazla bu yüzden standart FPS vb. oyunlar için öneririm ama hızlı tepkiselliğin önemli olduğu oyunlarda önermem ki genel herkes için geçerli.

1K için öneri yapacağım.

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kötü değiller bende bir mebran klavye kullanıcısıyım. Mebran klavyelerin gecikme süreleri mekaniklerden daha fazla bu yüzden standart FPS vb. oyunlar için öneririm ama hızlı tepkiselliğin önemli olduğu oyunlarda önermem ki genel herkes için geçerli.

1K için öneri yapacağım.

Anladım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. XPG Summoner Cherry Mx Blue Switch - 935 TL
  2. AOC AGK700 AGON Cherry MX Red Switch - 999 TL
Bu ürünler deri yumuşak bilek desteklerine sahip ve hızlı mekanik anahtarları var. Mavi yani Blue versiyon anahtarlar biraz daha seslidirler, Kırmızı, Kahverengi, Siyah gibi anahtarlara kıyasla.

Sizin yerinizde olsam AOC alır geçerdim.

Tamam teşekkür ederim. 2. dediğinize bakacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Eğer bilek desteği çok şart değilse Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch - 1.049 TL fiyata bunu alabilirsiniz. Bu ürünün anahtar yapısı Optik Mekanik. Yukarıdaki en son önerdiğim ürünlerden daha gelişmiş bir anahtar yapısı var. İleride yada klavyeyle beraber Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 193 TL şöyle bir ürün alınır bilek desteği için.

Eğer bütçe 1K sınırını geçemiyorsa AOC geçebilirse bu ASUS ürünü ve bilek desteğini alabilirsiniz. Özetle önerilerim bunlar ve bu kadar.

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer bilek desteği çok şart değilse Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch - 1.049 TL fiyata bunu alabilirsiniz. Bu ürünün anahtar yapısı Optik Mekanik. Yukarıdaki en son önerdiğim ürünlerden daha gelişmiş bir anahtar yapısı var. İleride yada klavyeyle beraber Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 193 TL şöyle bir ürün alınır bilek desteği için.

Eğer bütçe 1K sınırını geçemiyorsa AOC geçebilirse bu ASUS ürünü ve bilek desteğini alabilirsiniz. Özetle önerilerim bunlar ve bu kadar.

Tamam teşekkür ederim yorumlarınız için

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kararınızı verdiğinizde belirtirseniz sevinirim.

şuan ki kararım en son dediğiniz Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch. Ama videoları izleyeceğim akşam kararımı yazarım.

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kararınızı verdiğinizde belirtirseniz sevinirim.

Şimdi baktım ürün tükenmiş diğer siteler de en az 1457 TL olmuş. Alamadan gitti sanırım :) Cuma günü bekleyeceğim gibi ince hesapta indirim olursa alırım güzel bir şey yoksa sizne ne yapmalıyım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bu klavye yer yer incede 1K veya altına inebiliyor bekleyebilirsiniz bu ROG ürünü yani.

KS

Lexmanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu klavye yer yer incede 1K veya altına inebiliyor bekleyebilirsiniz bu ROG ürünü yani.

Tamam o zaman indiği zaman alacağım teşekkürler :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri