500 600 TL civarın da oyuncu klavye almak istiyorum ne almalıyım?
ugur.gozaydin' Alıntı:İstediğiniz özel bir şey var mı? Örnek mekanik yada mebran, numpad olsun yada olmasın, bilek desteği olsun yada olmasın gibi gibi?
ugur.gozaydin' Alıntı:Eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız mekanik olması gerekir.
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 599 TL - Piyasada şuan için bulabildiğim en iyi ürün bu mekanik olarak.
Alternatif bakacağım ama bu üründen iyisini bulacağımı pek sanmıyorum.
Alihanarr' Alıntı:Razer Ornata Chroma V2 görüntüsüyle ve bilek desteğiyle kullanımı çok rahat, uzun süre kullanmadım ama uzun kullanan varsa deneyimini açıkalrsa sevinirim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Alihanarr' Alıntı:Razer Ornata Chroma V2 görüntüsüyle ve bilek desteğiyle kullanımı çok rahat, uzun süre kullanmadım ama uzun kullanan varsa deneyimini açıkalrsa sevinirim.
Mebran klavye kendisi. Eğer online rekabetçi oyun oynanıyorsa önermem Mebran klavye. Eğer mebran klavye önereceksem de ben kendi adıma Corsair K55 PRO/PRO XT veya Cougar Vantar AX öneririm.
ugur.gozaydin' Alıntı:Kötü değiller bende bir mebran klavye kullanıcısıyım. Mebran klavyelerin gecikme süreleri mekaniklerden daha fazla bu yüzden standart FPS vb. oyunlar için öneririm ama hızlı tepkiselliğin önemli olduğu oyunlarda önermem ki genel herkes için geçerli.
1K için öneri yapacağım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bu ürünler deri yumuşak bilek desteklerine sahip ve hızlı mekanik anahtarları var. Mavi yani Blue versiyon anahtarlar biraz daha seslidirler, Kırmızı, Kahverengi, Siyah gibi anahtarlara kıyasla.
Sizin yerinizde olsam AOC alır geçerdim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Eğer bilek desteği çok şart değilse Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch - 1.049 TL fiyata bunu alabilirsiniz. Bu ürünün anahtar yapısı Optik Mekanik. Yukarıdaki en son önerdiğim ürünlerden daha gelişmiş bir anahtar yapısı var. İleride yada klavyeyle beraber Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 193 TL şöyle bir ürün alınır bilek desteği için.
Eğer bütçe 1K sınırını geçemiyorsa AOC geçebilirse bu ASUS ürünü ve bilek desteğini alabilirsiniz. Özetle önerilerim bunlar ve bu kadar.
ugur.gozaydin' Alıntı:Kararınızı verdiğinizde belirtirseniz sevinirim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Kararınızı verdiğinizde belirtirseniz sevinirim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bu klavye yer yer incede 1K veya altına inebiliyor bekleyebilirsiniz bu ROG ürünü yani.