6000-6500 TL Laptop Önerisi

OnurDemirbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam belirtilen bütçe aralığında laptop tavsiyeniz var mı? Günlük işlemler, ofis programları ve aradada oyun oynamak için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

OnurDemirbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OnurDemirbaş' Alıntı:
Hocam belirtilen bütçe aralığında laptop tavsiyeniz var mı? Günlük işlemler, ofis programları ve aradada oyun oynamak için.

Uğur hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Hocam ben uzaktan sistem toplattiginiz eski kullanicilarinizdan biriyim.Hesabımın şifresini unuttuğum için arkadaşımın hesabından konu açıyorum değişiklik talebinde bulunmama rağmen mail adresine şifre değiştirme talebi gelmiyor bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim ve hocam bir konuda daha desteğinize ihtiyacım var konuyu buradan mı devam ettireyim yoksa yeni başlıktan açayım mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Buradan yazabilirsiniz sorunuzu.

Birde şifre sıfırlama sistemimizde bir arıza var çözülmesi için bende talepte bulundum en kısa sürede çözülecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

KS

OnurDemirbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Buradan yazabilirsiniz sorunuzu.

Birde şifre sıfırlama sistemimizde bir arıza var çözülmesi için bende talepte bulundum en kısa sürede çözülecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Hocam elimde olan ikinci el sistemi bir arkadaşa satacağım lakin piyasanın değerinin ne olduğu hakkında bir bilgimiz yok sistem linkte belirttiğim ve hocam ekran kartı ise radeon 4600 hd lakin yandı. Sizden ricam sistemin monitörle (klavye ve mouse dahil ) bu şekilde değeri nedir ve sistem için ram yükseltmesi ve ekran kartı alacağız bütçe max 800 tl tavsiyeleriniz nedir ?
[font=Inconsolata, serif]https://www.google.com/amp/s/ekilav...bilgisayar--6d861d7de21b4d3b-17[/font][/SIZE]
[font=Inconsolata, serif]Monitör ise 19 inc lcd. Arcelik Ar19w lcd[/font]

KS

OnurDemirbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
2. el bir ürüne fiyat biçemem ben. Benzer sistemler piyasada ne kadardan gidiyor bakıp bir fiyat yazın.

Peki hocam ekran kartı için tavsiyeniz nedir ?
Ram dahil ayrılan bütçe 800 tl.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri