- Tepki
- 1
6000 tl bütçem var ,şuanda aklımda note 10s ve samsung m33 var.Sizce bu ikisinden hangisi daha iyidir ve bu bütçeye göre başka bir telefon öneriniz varsa onuda beklerim.
Bende not 10 s i sipariş verdim ama biraz araştırma yapınca çok fazla yazılımsal hatası aşırı derecede ısınması ve daha fazla sorunu olduğunu gördüm ne kadarı doğru bilemiyorum, iptal edip m33 ü almayı düşünüyorum.Onun da heralde daha 2 aylık cihaz olduğu için çok fazla inceleme videosu ve değerlendirmesi olmadığı için kararsızım açıkçası2 cihaza iyi ürünler ama ben Note 10S seçerdim büyük ihtimalle. En büyük sebebi AMOLED ekranının olması.
Yorumlar ne zamana ait güncel yorumları değerlendirin derim. Note 10S ürünü 2021 Mart aylarında satışa çıktı bildiğim. Güncelde durumu farklı olabilir.Bende not 10 s i sipariş verdim ama biraz araştırma yapınca çok fazla yazılımsal hatası aşırı derecede ısınması ve daha fazla sorunu olduğunu gördüm ne kadarı doğru bilemiyorum, iptal edip m33 ü almayı düşünüyorum.Onun da heralde daha 2 aylık cihaz olduğu için çok fazla inceleme videosu ve değerlendirmesi olmadığı için kararsızım açıkçası
Hocam note 10 s i herkez yurt dışından getirtip kullanıyor. Kimse bu fiyata alınmaz diyor .Yaklaşık 6000 tl şuan .Sizin fikriniz nedir hakediyormu fiyatınıYorumlar ne zamana ait güncel yorumları değerlendirin derim. Note 10S ürünü 2021 Mart aylarında satışa çıktı bildiğim. Güncelde durumu farklı olabilir.
Hocam 10s tatmin etmiyordan ziyade telefonu çok kötülüyor lar yoksa ÖZELLİKLERİ bakımından güzel bir cihaz gibi gözüküyor. Sipariş verdim bakalım gelince göreceğiz. Beğenmesek bile yapacak bişe yok, iade edemeyiz heralde. Geçen haberlerde okudum telefon hatalı değilse artık iade etme şansımız yokmuşFiyatını hangi ürün hakkediyor ki telefon pazarında şuan? Çok saçma yükseldi fiyatlar. Samsung A serisini 10K fiyatlara satıyor bu normal olamaz.
Samsung Exynos 1280 işlemcili bir cihaz M33 telefonu oda 6K atmez benim gözümde ki IPS ekran AMOLED bile değil. Note 10S madem tatmin etmiyor en azından realme 8 düşünün derim.