Bir saniye 1 tane daha attılar bana atayımBu fiyata PC Hocasının çıkardığı sistemi alabilseydiniz çok iyi olurdu. Şuan bu fiyata en mantıklısı APU sistem olur ve zaten benim bildiğim başka iyi sistem yok.
5600G Olsaydı daha iyi olurdu ama ben göremedim. Belki başka gören olursa paylaşır. Aşağıdaki sistem SSD arttırılarak alınabilir , birde VGA girişli monitör var ise A320 anakart seçilmesi gerekiyor ona dikkat edin.
Bu fiyata PC Hocasının çıkardığı sistemi alabilseydiniz çok iyi olurdu. Şuan bu fiyata en mantıklısı APU sistem olur ve zaten benim bildiğim başka iyi sistem yok.
5600G Olsaydı daha iyi olurdu ama ben göremedim. Belki başka gören olursa paylaşır. Aşağıdaki sistem SSD arttırılarak alınabilir , birde VGA girişli monitör var ise A320 anakart seçilmesi gerekiyor ona dikkat edin.
Sistemi bende almayı düşünüyorum geçen çıkan sistemi site çöktüğü için alamamıştım. Aşağıdaki gibi alabilirsiniz.Bir saniye 1 tane daha attılar bana atayım
![]()
Psuyu değişitirmemi söylediler 7230 civarı bir şey oluyor
O şekilde yapacağım teşekkür ederim5600G Daha iyidir. Denildiği gibi güç kaynağı değiştirilmeli. Benim önerim Gamepower değil de NZXT almanız olur. Gamepower da başarılı bir marka değil.
Sistemi bende almayı düşünüyorum geçen çıkan sistemi site çöktüğü için alamamıştım. Aşağıdaki gibi alabilirsiniz.
![]()
Nova APU | AMD Ryzen 3 4300G | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
EyvahAy başı bu sistemi alacağım hocam ben![]()
Teşekkürler. Sistemi 7.300'e alıp, Çağdaş'a 7.750'ye satmaya gidiyorum.EyvahMesajı sileyimde sisteminize mani olmayayım
![]()