6500-7000 TL civarı apu

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Merhaba abim rise online- league of legends gibi oyunlar oynicak normal sistemde olur illa apu olmasına gerek yok hangisinden daha çok verim veriyorsa artık yardımcı olursanız sevinirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu fiyata PC Hocasının çıkardığı sistemi alabilseydiniz çok iyi olurdu. Şuan bu fiyata en mantıklısı APU sistem olur ve zaten benim bildiğim başka iyi sistem yok.

5600G Olsaydı daha iyi olurdu ama ben göremedim. Belki başka gören olursa paylaşır. Aşağıdaki sistem SSD arttırılarak alınabilir , birde VGA girişli monitör var ise A320 anakart seçilmesi gerekiyor ona dikkat edin.

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Bu fiyata PC Hocasının çıkardığı sistemi alabilseydiniz çok iyi olurdu. Şuan bu fiyata en mantıklısı APU sistem olur ve zaten benim bildiğim başka iyi sistem yok.

5600G Olsaydı daha iyi olurdu ama ben göremedim. Belki başka gören olursa paylaşır. Aşağıdaki sistem SSD arttırılarak alınabilir , birde VGA girişli monitör var ise A320 anakart seçilmesi gerekiyor ona dikkat edin.

Bir saniye 1 tane daha attılar bana atayım

Psuyu değişitirmemi söylediler 7230 civarı bir şey oluyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
5600G Daha iyidir. Denildiği gibi güç kaynağı değiştirilmeli. Benim önerim Gamepower değil de NZXT almanız olur. Gamepower da başarılı bir marka değil.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bir saniye 1 tane daha attılar bana atayım

Psuyu değişitirmemi söylediler 7230 civarı bir şey oluyor
Sistemi bende almayı düşünüyorum geçen çıkan sistemi site çöktüğü için alamamıştım. Aşağıdaki gibi alabilirsiniz.

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
5600G Daha iyidir. Denildiği gibi güç kaynağı değiştirilmeli. Benim önerim Gamepower değil de NZXT almanız olur. Gamepower da başarılı bir marka değil.
O şekilde yapacağım teşekkür ederim

Tamamdır hocam eyvallah
Sistemi bende almayı düşünüyorum geçen çıkan sistemi site çöktüğü için alamamıştım. Aşağıdaki gibi alabilirsiniz.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Nova APU alacaksanız, kasayı değiştirmeden almayın.
1667234999604.png

PC Hocası'nın yayınladığı 1650'li sistemler 7.000~7.500 TL arasında satılıyordu.
APU almak yerine, PCH'nin sistemini al-sat yapanlardan satın alın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri