- Konu Sahibi
240 hz ile 280 hz farkı anlaşılır mı?Bence mantıklı olan yüksek tazeleme hızı.
240 hz ile 280 hz farkı anlaşılır mı?Bence mantıklı olan yüksek tazeleme hızı.
Asla, insanlar anlayamaz.240 hz ile 280 hz farkı anlaşılır mı?
Hayır, normal şartlarda anlamazsınız.240 hz ile 280 hz farkı anlaşılır mı?
240 İle 280 arası anlaşılmaz. Bence Alienware mantıklı.
Hayır, normal şartlarda anlamazsınız.
Ağır çekimde kaydedilen kamera görüntüleri ile belki fark görebilirsiniz.
Ama bu fark çok küçük olacaktır ve sizin bunu algılama ihtimaliniz yok. Yani ikisinden istediğinizi alabilirsiniz.
tamamdır,teşekkür ederim sanırım alienware alıcağım.Asla, insanlar anlayamaz.
Yeni alienware aldım fps oyuncusu olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.tamamdır,teşekkür ederim sanırım alienware alıcağım.
https://www.itopya.com/alienware-24...hd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-m_u20123 bunu mu aldın hocam?Yeni alienware aldım fps oyuncusu olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ?
Var ama bütçenin çok üzerinde.kafam çok karıştı sizce hangisi mantıklı 240 hz ama 2k olan bir monitör var mı?
Hayır hocam kutulama çok iyiydi. Hiçbir sıkıntısı yok. 2k düşünmüyorsanız alabileceğiniz en iyi üç monitörden biri.herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ?
bende şeyi önerebilirim hocam viewsonic xg270i hem 27inç ips panel 240 hz kendim almayı düşünüyorumtamamdır,teşekkür ederim sanırım alienware alıcağım.
aynı anda atmışız hocamhttps://www.trendyol.com/viewsonic/...toru-viewsonic-turkiye-garantildir-p-50072233
bu var ıps imzamda 2K 144HZ olanını kullanıyorum memnunum.
Evet öyle oldu biraz tek sıkıntısı ürünün kendi yazılımını kullanman için hoparlöre alman lazım yoksa açılmıyor yazılımı.aynı anda atmışız hocam![]()
ne değişik olaymış ya acaba güncelleme felan geliyo mu yazılımına belki ticket felan atsak düzeltirlerEvet öyle oldu biraz tek sıkıntısı ürünün kendi yazılımını kullanman için hoparlöre alman lazım yoksa açılmıyor yazılımı.
Bilmiyorum ki ileride gelir belki bende olayı redditte öğrendimne değişik olaymış ya acaba güncelleme felan geliyo mu yazılımına belki ticket felan atsak düzeltirler
en yakın zamanda alıcam nasipsede acaba fiyatı düşer mi biraz da olsaBilmiyorum ki ileride gelir belki bende olayı redditte öğrendim