650tl mause önerileri

KS

wididera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sensör olarak piyasada Razer en iyi olarak kabul görür. Tabi sadece sensör bir mouse ürününü iyi yapmaz ama genel olarak önerdiğim Razer model öne çıkıyor toplam özellikler anlamında.
deathadder tasarim bakimindan daha goze hitap ediyor sadece surucusundemi fark var sizin attiginiz razerle

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Mouse;
Razer ve Asus modellerinden birini seçebilirsin Asus olan modeli çok kullandım kullanan tanıdıklarım da var

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Razer isterseniz alın bence ama yok o kadar para vermeyecek vazgeçtim derseniz Asus olanı öneririm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
deathadder tasarim bakimindan daha goze hitap ediyor sadece surucusundemi fark var sizin attiginiz razerle
karar sizin 2 üründe aynı sensörü kullanıyor performansta bir fark yaşamayacaksınız. Daha fazla programlanabilir tuş, baş parmak desteği gibi şeyler kaybediyorsunuz genel olarak Deathadder seçerseniz.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bahsedilen ürün Gladius Core ise onun yerine Origin seçin. Önerdiğim ASUS ürünü daha iyi bir model.
Ben sizin dediğinizi kastedicektim ama model yerine direkt Asus yazdığım için anlaşılmamış olabilir hata bende.Ayrıca benim kullandım dediğim Gladius core modeliydi.Uçurum farklar yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben sizin dediğinizi kastedicektim ama model yerine direkt Asus yazdığım için anlaşılmamış olabilir hata bende.Ayrıca benim kullandım dediğim Gladius core modeliydi.Uçurum farklar yok.
Ben Origin ve önerdiğimi kullandım çok iyi oturuyorlar ele ve çok iyi ürünler mouse olarak.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben Origin ve önerdiğimi kullandım çok iyi oturuyorlar ele ve çok iyi ürünler mouse olarak.
Evet yapıları çok iyi normalde mouseler alışmadan önce bana hep garip gelir fakat bunda hiç olmadı direk kendi mousemmiş gibi kullandım.

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hyperx haste al gec mouse klavye hobim var acikcasi bu islerle cok ugrasiyorum birsuru mouse klavye deneyip satiyorum o butcede tryhard oyunlar oynuyosan valo apex tarzi haste al gec

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri