Merhabalar sadece bilenler cevaplasın lütfen. Asagidaki 2 modelden hangisini tercih etmeliyim artilari ve eksileriyle belirtirseniz sevinirim 
@ugur.gozaydin
@ugur.gozaydin
Peki reisXFX seçerdim ben. Ekstra 1 fan daha iyi soğutma daha az fan sesi demek.
Valla 3 fanli için bide aparat almam lazimmis yamulmasin diye bilemedim kararsizim2 model de güzel modeller , Işıklı istiyorsanız nitro+ , Uğurun dediği gibi daha soğuk ve sessiz çalışmasını istiyorsanız xfx. Şahsen 6600xt bir sistem toplayacak olsam mini itx bir kasaya nitro + çok güzel giderdi ama mid tower kasa için xfx tercih ederdim.
Şart değil bu dediğiniz. Ayrıca 100 TL civarına halledebilirsiniz onu dert değil ki para harcamadan da halledebilirsiniz biraz el beceriniz varsa.Valla 3 fanli için bide aparat almam lazimmis yamulmasin diye bilemedim kararsizim
Bakicam artik duruma göre suan kafa kafayalar, hangisi daha ucuza gelirseŞart değil bu dediğiniz. Ayrıca 100 TL civarına halledebilirsiniz onu dert değil ki para harcamadan da halledebilirsiniz biraz el beceriniz varsa.