3.500 max 4.000Darboğaz yaşamazsınız ve öneri yapabilmemiz için bir bütçe belirtmelisiniz.
Link varmıdır2 k 144 1 ms vievsonic aldim memnunum
Teşekkürler fiyat cok iyi![]()
AOC 24G2AE/BK 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2AE/BK 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 24G2AE/BK 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Link?2 k 144 1 ms vievsonic aldim memnunum
ıps değil va sence cok farkı varmıMSI OPTIX G27CQ4 27" 165Hz 1ms QHD VA Curved - 3.799 TL - Bütçeniz yetiyorken ve indirimdeyken şu QHD ürünü kaçırmayın.
Şahsi fikrimi soruyorsanız VA panel kullandım ve hiçbir sorunu yok, kullanılır. Bu monitöre özelde öyle turnuva sıralamalarına oynayan bir online oyuncu değilseniz tatmin olursunuz. Zaten o tarz bir oyuncu QHD ve 27" bir ürün almaz.ıps değil va sence cok farkı varmı
Admin 2-3k arası önereceğin iyi bir monitör varmı pchocasinin cikartacagi sistemle birlikte almayi dusunuyorum simdiden karar vermek istiyorum yardimci olursan sevinirim.Şahsi fikrimi soruyorsanız VA panel kullandım ve hiçbir sorunu yok, kullanılır. Bu monitöre özelde öyle turnuva sıralamalarına oynayan bir online oyuncu değilseniz tatmin olursunuz. Zaten o tarz bir oyuncu QHD ve 27" bir ürün almaz.
Şahsi fikrimi soruyorsanız VA panel kullandım ve hiçbir sorunu yok, kullanılır. Bu monitöre özelde öyle turnuva sıralamalarına oynayan bir online oyuncu değilseniz tatmin olursunuz. Zaten o tarz bir oyuncu QHD ve 27" bir ürün almaz.
QHD bir monitör varken bütçenize aynı fiyatlara 240Hz olmadığı sürece hiçbir 1080p ürünü tavsiye etmem.ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
VA monitör için teşekkürler, bunlardan biri için ne düşünürsün?
teşekkürler msi önerdiğinizi siparişliyorumQHD bir monitör varken bütçenize aynı fiyatlara 240Hz olmadığı sürece hiçbir 1080p ürünü tavsiye etmem.
Eğer beğenmezseniz Amazon kolay iade alıyor sorun yaratmıyor, zaten Prime üyeliğiyle alacaksınız sorun yok yani.teşekkürler msi önerdiğinizi siparişliyorum