6700Xt Ve R5 5600 Yeni̇ Si̇stem Topluyorum Yorumlarınızı Bekliyorum...

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Arkadaşlar Bütçem elverdikçe alttaki parçaları toplamaya karar verdim. Anakart tarafında beni sonrasındada kullanmam ıcın tatmın edecek bir şey almadı dusundugum ıcın B550 dercih ettim.Öneri ve tavsiyelerinize açığım.​

AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci​

XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı​

Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Kasası​

FSP Hyper Pro 700W 80+ 120mm Fanlı PSU​

XPG Spectrix D41 TUF RGB AX4U32008G16A-SB41 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram​

GIGABYTE ANAKART AMD AM4 ATX B550 AORUS ELITE V2​

TEAM GROUP MP33 512 GB 1800/1500MB/S Nvme Pcıe m.2 SSD​

200 300 TL'Lik kule tipi soğutucu öneriside alabilirim.​

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Sinerji sitesinden 14 bin liraya satın aldım 1 hafta önce bahsettiğin özelliklere sahip kasayı, kule tipi olarak ID-cooling 214 öneririm.

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Hocam başta kasayı tek tek toplamak yerine borca girip hazır bir sistem alın ve onun taksitini ödeyin daha mantıklı olacaktır çünkü tek tek toplamayla bu sistem size 20K yı geçecekken hazır alırsanız 15 16 ya alabileceğiniz bir sistem. Genel olarak seçtiğiniz ürünler güzel ama SSD'yi Kioxia tercih edebilirsiniz biraz daha maliyet arttırıp. Ya da ben gibi bir mediamarkta gidin orada kimi zaman çok daha uyguna bulabiliyorsunuz böyle ürünleri bu da bir sır benden :) Fiyat güncellemesi olmayabiliyor...

KS

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Ben anakarti ve kasayı biraz daha kaliteli almak istedim , işlemciye bakacağım bütçem el verirse düşünürüm

Hocam başta kasayı tek tek toplamak yerine borca girip hazır bir sistem alın ve onun taksitini ödeyin daha mantıklı olacaktır çünkü tek tek toplamayla bu sistem size 20K yı geçecekken hazır alırsanız 15 16 ya alabileceğiniz bir sistem. Genel olarak seçtiğiniz ürünler güzel ama SSD'yi Kioxia tercih edebilirsiniz biraz daha maliyet arttırıp. Ya da ben gibi bir mediamarkta gidin orada kimi zaman çok daha uyguna bulabiliyorsunuz böyle ürünleri bu da bir sır benden :) Fiyat güncellemesi olmayabiliyor...
SSD elimde mevcut olan ssdmi kullanacağım o yüzden , evet hazır uyguna geliyor ama kasa PSU ve anakarti biraz daha ileriye yönelik tercih etmek istedim b450 ve 520m le ugrasamak istemedim

KS

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Sinerji sitesinden 14 bin liraya satın aldım 1 hafta önce bahsettiğin özelliklere sahip kasayı, kule tipi olarak ID-cooling 214 öneririm.
İşlemci soğutucusu biraz aşıyor hocam aradığım maks 300 350 arası idarelik

Teşekkürler hocam

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ben anakarti ve kasayı biraz daha kaliteli almak istedim , işlemciye bakacağım bütçem el verirse düşünürüm

SSD elimde mevcut olan ssdmi kullanacağım o yüzden , evet hazır uyguna geliyor ama kasa PSU ve anakarti biraz daha ileriye yönelik tercih etmek istedim b450 ve 520m le ugrasamak istemedim
Anlıyorum ama ''İdarelik'' diye sistem toplama bence dostum. Özelleştirme ilede uyguna gelir emin ol veya sistem çıkartıcak Haqquş ayın 15'inde diye biliyorum Gençerin önündeydi yani Youtube kanallarınıda bekleyebilirsin bence.

KS

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Anlıyorum ama ''İdarelik'' diye sistem toplama bence dostum. Özelleştirme ilede uyguna gelir emin ol veya sistem çıkartıcak Haqquş ayın 15'inde diye biliyorum Gençerin önündeydi yani Youtube kanallarınıda bekleyebilirsin bence.
Çalıştığım için yetişemiyorum hocam o sistemlere malesef , idarelik diye toplamiyorum zaten bütçeme göre almaya çalışıyorum da dedigim gibi ileride işlemci vs guncellemek istediğimde anakart PSU sorunu yaşamak istemiyorum ama olabilir dediğinizde hazır sistemleri kontrol ettigimde özelleştirmeleri böyle olana denk gelemedim 520 de tatmin etmiyor anakart kısmında o yüzden tekrar bir bakacağım hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri