- Tepki
- 16
SSD elimde mevcut olan ssdmi kullanacağım o yüzden , evet hazır uyguna geliyor ama kasa PSU ve anakarti biraz daha ileriye yönelik tercih etmek istedim b450 ve 520m le ugrasamak istemedimHocam başta kasayı tek tek toplamak yerine borca girip hazır bir sistem alın ve onun taksitini ödeyin daha mantıklı olacaktır çünkü tek tek toplamayla bu sistem size 20K yı geçecekken hazır alırsanız 15 16 ya alabileceğiniz bir sistem. Genel olarak seçtiğiniz ürünler güzel ama SSD'yi Kioxia tercih edebilirsiniz biraz daha maliyet arttırıp. Ya da ben gibi bir mediamarkta gidin orada kimi zaman çok daha uyguna bulabiliyorsunuz böyle ürünleri bu da bir sır bendenFiyat güncellemesi olmayabiliyor...
İşlemci soğutucusu biraz aşıyor hocam aradığım maks 300 350 arası idarelikSinerji sitesinden 14 bin liraya satın aldım 1 hafta önce bahsettiğin özelliklere sahip kasayı, kule tipi olarak ID-cooling 214 öneririm.
Teşekkürler hocam![]()
Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 679,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anlıyorum ama ''İdarelik'' diye sistem toplama bence dostum. Özelleştirme ilede uyguna gelir emin ol veya sistem çıkartıcak Haqquş ayın 15'inde diye biliyorum Gençerin önündeydi yani Youtube kanallarınıda bekleyebilirsin bence.Ben anakarti ve kasayı biraz daha kaliteli almak istedim , işlemciye bakacağım bütçem el verirse düşünürüm
SSD elimde mevcut olan ssdmi kullanacağım o yüzden , evet hazır uyguna geliyor ama kasa PSU ve anakarti biraz daha ileriye yönelik tercih etmek istedim b450 ve 520m le ugrasamak istemedim
Çalıştığım için yetişemiyorum hocam o sistemlere malesef , idarelik diye toplamiyorum zaten bütçeme göre almaya çalışıyorum da dedigim gibi ileride işlemci vs guncellemek istediğimde anakart PSU sorunu yaşamak istemiyorum ama olabilir dediğinizde hazır sistemleri kontrol ettigimde özelleştirmeleri böyle olana denk gelemedim 520 de tatmin etmiyor anakart kısmında o yüzden tekrar bir bakacağım hocamAnlıyorum ama ''İdarelik'' diye sistem toplama bence dostum. Özelleştirme ilede uyguna gelir emin ol veya sistem çıkartıcak Haqquş ayın 15'inde diye biliyorum Gençerin önündeydi yani Youtube kanallarınıda bekleyebilirsin bence.