Öneri 700 TL Kulaklık Önerisi

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Pedleri Rahat Terletmicek Oval Bi Kulaklık Öneriniz Varmıdır

KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İncelemesini Çok İzlemiştim Güzel Kulaklık Baya Rahat Ta 7.1 Yok Be En Azından 800 TL Fiyat Segmentinde 7.1 Desteği Olan Rahat Bi Kulaklık Önerin Varmıdır Razer Black Shark V2 X Düşünüyordum Da Aslında Arkadaşlar Falan Çok Pahalı Daha Ucuza Daha İyisini Bulursun Dediler Sizce Black Shark V2 X İ Almalımıyım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İncelemesini Çok İzlemiştim Güzel Kulaklık Baya Rahat Ta 7.1 Yok Be En Azından 800 TL Fiyat Segmentinde 7.1 Desteği Olan Rahat Bi Kulaklık Önerin Varmıdır Razer Black Shark V2 X Düşünüyordum Da Aslında Arkadaşlar Falan Çok Pahalı Daha Ucuza Daha İyisini Bulursun Dediler Sizce Black Shark V2 X İ Almalımıyım
Almalısın, 7.1 takılma o tamamen sanal bir şey windows sonic açarsın olur biter

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Daha ucuza kulaklık yok neredeyse. Oyun için en az Razer Blackshark V2 X alınmalı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sanmıyorum. Aynı ses kartına sahip anakartla bende o kulaklığı satın aldım. 2 Gün oldu ama ses kalitesi ve mikrofonu gerçekten çok üst seviye hissettiriyor.
Anaa hayırlı olsun ;D Paran olunca soundblasterx g1 alabilirsin, sadece v2 için düşünme tüm ses sistemi için.

Usb olan mıydı 3.5 olan mıydı @Syqex

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri