Xpg precog sPedleri Rahat Terletmicek Oval Bi Kulaklık Öneriniz Varmıdır
İncelemesini Çok İzlemiştim Güzel Kulaklık Baya Rahat Ta 7.1 Yok Be En Azından 800 TL Fiyat Segmentinde 7.1 Desteği Olan Rahat Bi Kulaklık Önerin Varmıdır Razer Black Shark V2 X Düşünüyordum Da Aslında Arkadaşlar Falan Çok Pahalı Daha Ucuza Daha İyisini Bulursun Dediler Sizce Black Shark V2 X İ AlmalımıyımXpg precog s
Almalısın, 7.1 takılma o tamamen sanal bir şey windows sonic açarsın olur biterİncelemesini Çok İzlemiştim Güzel Kulaklık Baya Rahat Ta 7.1 Yok Be En Azından 800 TL Fiyat Segmentinde 7.1 Desteği Olan Rahat Bi Kulaklık Önerin Varmıdır Razer Black Shark V2 X Düşünüyordum Da Aslında Arkadaşlar Falan Çok Pahalı Daha Ucuza Daha İyisini Bulursun Dediler Sizce Black Shark V2 X İ Almalımıyım
Daha ucuza kulaklık yok neredeyse. Oyun için en az Razer Blackshark V2 X alınmalı.İncelemesini Çok İzlemiştim Güzel Kulaklık Baya Rahat Ta 7.1 Yok Be En Azından 800 TL Fiyat Segmentinde 7.1 Desteği Olan Rahat Bi Kulaklık Önerin Varmıdır Razer Black Shark V2 X Düşünüyordum Da Aslında Arkadaşlar Falan Çok Pahalı Daha Ucuza Daha İyisini Bulursun Dediler Sizce Black Shark V2 X İ Almalımıyım
Anakrtım a320 sorun çıkarmı bende v2x düşünüyorumDaha ucuza kulaklık yok neredeyse. Oyun için en az Razer Blackshark V2 X alınmalı.
ÇıkarabilirAnakrtım a320 sorun çıkarmı bende v2x düşünüyorum
Sanmıyorum. Aynı ses kartına sahip anakartla bende o kulaklığı satın aldım. 2 Gün oldu ama ses kalitesi ve mikrofonu gerçekten çok üst seviye hissettiriyor.Anakrtım a320 sorun çıkarmı bende v2x düşünüyorum
Anaa hayırlı olsun ;D Paran olunca soundblasterx g1 alabilirsin, sadece v2 için düşünme tüm ses sistemi için.Sanmıyorum. Aynı ses kartına sahip anakartla bende o kulaklığı satın aldım. 2 Gün oldu ama ses kalitesi ve mikrofonu gerçekten çok üst seviye hissettiriyor.
Çok fark eder biliyorum ama almam büyük ihtimalle. Şuanda gayet güzel. Jak girişli.Anaa hayırlı olsun ;D Paran olunca soundblasterx g1 alabilirsin, sadece v2 için düşünme tüm ses sistemi için.
Usb olan mıydı 3.5 olan mıydı @Syqex
İyi iyi, hayırlı olsun tekrardan.Çok fark eder biliyorum ama almam büyük ihtimalle. Şuanda gayet güzel. Jak girişli.