Yok kalemli bu varKalem var mı
Hocam o attığımız kalemsiz tablet Samsung var ya onda kalem sorunları çıkmış da hani sonradan alınma o yüzden önereceğiniz kalem var mı pekiYok kalemli bu var
Bence Samsung alıp ayrıyeten dokunmatik kalem al.
Hocam memnun musunuz tablettenBiraz cıkabılırsen kardeşime üniversitede kullanması ıcın aldım cok ıyı tablet üstte arkadas 4gb versiyonunu atmıs benım attıgım 8gb alamassan arkadasın attıgınıda alabılırsın
Lenovo Tab M11 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Tab M11 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam o attığımız kalemsiz tablet Samsung var ya onda kalem sorunları çıkmış da hani sonradan alınma o yüzden önereceğiniz kalem var mı peki
Hocam memnun musunuz tabletten
Hocam uyumluluğu var demi sorun çıkar mı![]()
Samsung Tablet Kalemi | S Pen Fiyatları - Fuchsia
Teknolojide çığır açan Samsung tablet kalemleri şimdi sizlerle. Bütçenize uygun Samsung stylus kalemi hemen seçin. Hızlı ve kolay bir şekilde adresinize ulaşsın.www.e-fuchsia.com
Uyumlu hocam ama kalem uçlarına dikkat et bazıları farklı oluyorHocam uyumluluğu var demi sorun çıkar mı
Nasıl yaniUyumlu hocam ama kalem uçlarına dikkat et bazıları farklı oluyor
Nasıl yani
Ne amaçla kullanacaksın eğer soru çözümü vs yapılacaksa bu tarz olanlar işine yaramazBöyle olmalı değil mi ucu
Hocam ders amaçlı kullanacakNe amaçla kullanacaksın eğer soru çözümü vs yapılacaksa bu tarz olanlar işine yaramaz
Hocam o zaman A9 a hiç bulaşma direk kalem destekli bu tablete yönel ders için en uygun bu olurHocam ders amaçlı kullanacak
Kardeşim üniversitede kullanıyor memnun hiç problem yaşamadıHocam o attığımız kalemsiz tablet Samsung var ya onda kalem sorunları çıkmış da hani sonradan alınma o yüzden önereceğiniz kalem var mı peki
Hocam memnun musunuz tabletten
Tamamdır teşekkür ederimKardeşim üniversitede kullanıyor memnun hiç problem yaşamadı
Hocam kalemde sıkıntı çıkar diye mi diyorsun bunu tam destekli değil ya yazmama gibi durumlar yapar diye miHocam o zaman A9 a hiç bulaşma direk kalem destekli bu tablete yönel ders için en uygun bu olur
Aslına bakarsan A9 pro'yu almak istiyorum fakat kalem sorunu çıkar diye endişeleniyorum kalem sıkıntı çıkarmayacak sa alırımHocam o zaman A9 a hiç bulaşma direk kalem destekli bu tablete yönel ders için en uygun bu olur
Aynen çıkar diye dedim direk kendinden kalemli olursa daha iyi olur.Hocam kalemde sıkıntı çıkar diye mi diyorsun bunu tam destekli değil ya yazmama gibi durumlar yapar diye mi
Aslına bakarsan A9 pro'yu almak istiyorum fakat kalem sorunu çıkar diye endişeleniyorum kalem sıkıntı çıkarmayacak sa alırım