Redragon Kumara k552 alın geçin Hocam güzel fp ürünüdür
Royal kludge g87 ve reddragon k552 kumara onerebilirim
Teşekkürler değerlendireceğim.Sizin istediğiniz özelliklerdeki ve kendi beğendiğim ürünleri listeledim. Değerlendirebilirsiniz;
- HP Pavilion 800 Oyuncu Klavyesi (569₺)
- Altec Lansing ALGK8404GW Gri/beyaz Red Switch Rainbow 87 Tuşlu Süper Kompakt Mekanik Oyuncu Klavye (700₺)
- Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi ALGK8614WG (685,99₺)
Mekanik olmayacaksa Corsair K55 PRO XT öneririm. Mekanik olacaksa bakmam gerek piyasaya ama önerilen HP ürünü iyidir.@ugur.gozaydin Hocam siz de önerebilir misiniz? Listeme alayım ona göre karar vereceğim.
Hocam mekanik de öneri yaparsanız çok iyi olur.Mekanik olmayacaksa Corsair K55 PRO XT öneririm. Mekanik olacaksa bakmam gerek piyasaya ama önerilen HP ürünü iyidir.
Hocam membranla mekanik arasındaki bariz farklar nelerdir? FPS oyunları için hangisi daha iyi.Mekanik :
Membran :
- Rampage RMK-X1 Miracle Blue Switch Mekanik - 699 TL
- GameBooster G918 Fire Storm Red Switch Mekanik - 720 TL
- GameBooster Blade G9 Blue Switch Mekanik - 748 TL
Yukarıdaki ürünleri öneririm.
Peki seçecek olsanız diğer önerilerle birlikte hangisini seçerdiniz? REDRAGON K552 ilgimi biraz çekti aynı zamanda membranda ise Corsair ve HyperX.Eğer ciddi rekabetçi online oyunlar oynuyorsanız mekanik ürünlerin tuş gecikmesi daha az olduğu için eğer iyi bir oyuncuysanız mekanik tercih edilebilir. Mekanik klavye sizi iyi bir oyuncu yapmaz, sadece size köstek olmaz.
Hocam ben kumarayi tavsiye ederim numpad olmayisi sıkıntı degilse alabilirsiniz. Yine amazona gelebilir yarın alin isterseniz@Hz.ETQ Bakar mısın hocam
Yok hocam attığım linkteki klavye KUMARA mı Tenkeyless yazıyor ama ne demek o?Hocam ben kumarayi tavsiye ederim numpad olmayisi sıkıntı degilse alabilirsiniz. Yine amazona gelebilir yarın alin isterseniz
Özelden yazidginiz mesaja donut sagladim hocamYok hocam attığım linkteki klavye KUMARA mı Tenkeyless yazıyor ama ne demek o?