60.000 TL ve üstü 70K Mönitör Dahil Sistem

bdersim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
ATX 3.0 PSU koymamizin nedeni ileride ekran kartı daha yüksek alır altyapısı hazır olmalı buna Uzun vadeli yatırım bu bütçesi var kullanmak istedim kaliteyi ön planda tutup uzun vadeli olarak upgrade açık bir sistem oluşturdum işlemciyi 7900x yaparak 7600x 4080 mı 7900x 4070ti mı dersen ben şüphesiz 4070ti olarak alırdım hiç düşünmeden 7900x gerçekten muazzam bir işlemci asla yarı Yolda bırakmaz oyun yayın rander kurgu edit yap arkada onlarca program aç oyun oyna tabiri caizse işlemcinin içinden geç offf yeter demez asla kurduğum sistemlerde anlık düşünmem hiçbir zaman ileriye de bakarım ve sistemin bir bütün halinde her nokta parçası ile kaliteli olmasını beklerim bu sebeple oturaklı sistemler çıkarırım nitekim bu zamana kadar yaptığım sistemler den şükür ki tek şikayet almadım he 4080 li ATX 3.0 PSU dahil yine sistem toplarım 60 bine filan hiç sorun değil o ben burada işlemciyi yüksek tuttum anakarti yüksek tuttum

7600x & 4080 sistem

PSU MUTLAKA AMA MUTLAKA ATX 3.0 OLMAK ZORUNDA 4080 ALIRSAN BUNU UNUTMA ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ
NZXT 750W psu ile 4080 ve 7600x çalıştırıyorum 4K’da bu yüzden ben ifade etme gereksinimi duydum.İleriye dönük sistemlerde benim şahsi fikrim W kullanımı düşürülüp kas gücüne yönelmek yerine yazılım odaklı ilerleyecektir.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
NZXT 750W psu ile 4080 ve 7600x çalıştırıyorum 4K’da bu yüzden ben ifade etme gereksinimi duydum.İleriye dönük sistemlerde benim şahsi fikrim W kullanımı düşürülüp kas gücüne yönelmek yerine yazılım odaklı ilerleyecektir.
PSU çok önemli onu göz ardı edemem bu gibi sistemlerde şimdi bişey olmaz ama ek olduğu için güç iletimi bana sağlıklı gelmiyor kullanmıyorum ben bütçe varsa ATX 3.0 kullanıyorum he yoksa bütçe mecburen normal koyduğum da oluyor Tabiki tamamen bütçe meselesi

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Hocam sistem atan arkadaşlar sıvısogutmayı unutuyor onuda göz önünde bulundurun isterseniz çünkü şart olacak

KS

FooZee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

arkadaslar bu şekilde nasıl oldu sizce onay verirseniz alıcam bunu biraz zorladım kendimi @Kürşat Kütükçü

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

arkadaslar bu şekilde nasıl oldu sizce onay verirseniz alıcam bunu biraz zorladım kendimi @Kürşat Kütükçü
Gayet güzel çok uzun vadeli bir sistem olmuş iyi günlerde kullan kasa phanteks attığım da olur bütçeni hafifletmek için

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Monitör ne.

KS

FooZee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar iyi akşamlar yükardaki sistemi topladım hepsi 0 ürün fakat PC açılıyor bazen 1dk da bazen 10dk da kendini resetliyor kasa çalışmaya devam ediyor klavye mause ekran gidiyor yardım lütfen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri