7100 tl sistem topladim

Quazix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadşalar merhaba 7100 tl gibi bir bütçem var ve ınanın 1 tl bile çıkamam. kendim toplayarak şöyle bişey oluşturdum tavsiyeleriniz nelerdir? alayimmi
Işlemci İ3 10100F
Anakart Asrock B-560M HDV
Ram Apacer Panther 3000 MHZ Ram en ucuzu buydu
Ekran kartı PowerColor RX 6400
SSD Netac 256 GB M2 SSD
Kasa Thermaltake T25
İleride aynı ramden bir tane daha ve birde harddisk alırım.
Sizce nasıl?

kingnurse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oynayacağın oyunlar belliyse bu ekran kartı ve işlemcinin ytdan testlerini izlediysen ve seni memnun ettiyse neden alınmasın.
ama şunu söyliyim 2 3 ay önce coinler eth vs. yüksekken 8 bine 1660 lı sistem çıkardılar öyle bişeyi beklemen daha mantıklı gibi

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Bence bu fiyat bantlarinda manuel toplamak mantıklı değil. Giris seviye sistemleri alman senin için daha hayirli. Guzel bir sistem yakalarsan ortalama 10 k lik bir pcyi o fiyatlara alirsin. Harici seni tatmin etmez bu sistem

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında iyi bir sistem olmuş ama kendin toplayınca böyle tek Ram yetersiz olur. Bayram indirimlerini bekleyebilirsen hazır sistem çıkabilir en azından 8x2 Ram olur. Hazır sistem çıkmasa bile indirimlerden dolayı sistemin genelini daha ucuza da alabilirsin. Zaten çoğu ekran kartı düşüşte.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Fena değil. 10100F için kısıtlı bütçede B chipsetli bir anakarta çıkmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. H'a düşüp kasayı da biraz daha ucuz bir model seçerseniz elinize en az 700tl daha geçer. Bu bütçeyi de RAM ya da SSD için kullanabilirsiniz. Yine de toplamadan önce bayram indirimlerindeki bileşenlere ve sistemlere bir göz atın zaten çok bir zaman kalmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri