Acaba önerebilir misiniz eğer Media Markt flen bulabilirsem indirim yaptırabilirim yakınım var personel indirimi vs.Bence en düşük 5500u yada İ5 1135G7 işlemcili bir şey alınmalı. Onlarda 9000TL den başlıyor. Belki indirimde cihaz falan düşerse alınabilir.
Siz öneri yaparsaniz en azindan bende bı fikir olusur.Acaba önerebilir misiniz eğer Media Markt flen bulabilirsem indirim yaptırabilirim yakınım var personel indirimi vs.
Genelde öyle yerlerde daha pahalıya satılıyor aslında. Ben akakçe üzerinden baktım , genelde trendyol yada hepsiburada da falan oluyor.Acaba önerebilir misiniz eğer Media Markt flen bulabilirsem indirim yaptırabilirim yakınım var personel indirimi vs.
Peki var mı bir önerinGenelde öyle yerlerde daha pahalıya satılıyor aslında. Ben akakçe üzerinden baktım , genelde trendyol yada hepsiburada da falan oluyor.
www.n11.com
www.n11.com
Çok sağ olun diğer arkadaşlarda bı görüşlerini bildirirlerse şey olur iyice önerin için teşekkürlerÖnersem en düşük aşağıdaki cihazları öneririm. Bence bunlar alınmalı.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com