- Tepki
- 2,986
Aklımda Galaxy a23 var, başka önerisi olan var mı?
Kacak xiaomi yada 2.elAklımda Galaxy a23 var, başka önerisi olan var mı?
Kaçak xiaomi alAklımda Galaxy a23 var, başka önerisi olan var mı?
Yapma zaten kötü bi telefon alacaksın sonra ona yazılım diye IMEI atacaklar 2 ay sonra kopyalanacak IMEI başkasına atılacak sende gidip yine para vermek zorunda kalacaksın. Zaten artık yeni telefonlarda IMEI atma diye bişey kalmadı anakartı açıp direnç kırmaları gerekiyor onu da işi bilmeyen biri yaparsa direkt paran çöp. Hakkını da arayamazsın o telefon resmi olarak burda bile değil çünkü.Kaçağa bulaşmak istemiyorum ya
Dediğin telefon 15k hocam :/Yapma zaten kötü bi telefon alacaksın sonra ona yazılım diye IMEI atacaklar 2 ay sonra kopyalanacak IMEI başkasına atılacak sende gidip yine para vermek zorunda kalacaksın. Zaten artık yeni telefonlarda IMEI atma diye bişey kalmadı anakartı açıp direnç kırmaları gerekiyor onu da işi bilmeyen biri yaparsa direkt paran çöp. Hakkını da arayamazsın o telefon resmi olarak burda bile değil çünkü.
İndirimi bekle dedim ya vergi indirimine girecek en iyi telefon o.Dediğin telefon 15k hocam :/
anladım hocam ama vergi indirimden bir şey çıkacağını sanmıyorum ayrıca samsung dahilmiş a34 daha mantıklı değil mi eğer fiyat konusuna uyarsaİndirimi bekle dedim ya vergi indirimine girecek en iyi telefon o.
Her model dahil degilanladım hocam ama vergi indirimden bir şey çıkacağını sanmıyorum ayrıca samsung dahilmiş a34 daha mantıklı değil mi eğer fiyat konusuna uyarsa
dediğimi bi incele harika telefon eğer o indirime girerse dün S20FE aldım sıfır onu satıp GM Phoneix 5G alıcam bendeanladım hocam ama vergi indirimden bir şey çıkacağını sanmıyorum ayrıca samsung dahilmiş a34 daha mantıklı değil mi eğer fiyat konusuna uyarsa