Öneri 7500 TL Telefon Önerisi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aklımda Galaxy a23 var, başka önerisi olan var mı?

uzaylakna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kaçak falan alma kardeşim eskisi gibi IMEI atma durumu yok, indirimi bekle GM Phoneix 5G al

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kaçağa bulaşmak istemiyorum ya

uzaylakna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kaçağa bulaşmak istemiyorum ya
Yapma zaten kötü bi telefon alacaksın sonra ona yazılım diye IMEI atacaklar 2 ay sonra kopyalanacak IMEI başkasına atılacak sende gidip yine para vermek zorunda kalacaksın. Zaten artık yeni telefonlarda IMEI atma diye bişey kalmadı anakartı açıp direnç kırmaları gerekiyor onu da işi bilmeyen biri yaparsa direkt paran çöp. Hakkını da arayamazsın o telefon resmi olarak burda bile değil çünkü.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yapma zaten kötü bi telefon alacaksın sonra ona yazılım diye IMEI atacaklar 2 ay sonra kopyalanacak IMEI başkasına atılacak sende gidip yine para vermek zorunda kalacaksın. Zaten artık yeni telefonlarda IMEI atma diye bişey kalmadı anakartı açıp direnç kırmaları gerekiyor onu da işi bilmeyen biri yaparsa direkt paran çöp. Hakkını da arayamazsın o telefon resmi olarak burda bile değil çünkü.
Dediğin telefon 15k hocam :/

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İndirimi bekle dedim ya vergi indirimine girecek en iyi telefon o.
anladım hocam ama vergi indirimden bir şey çıkacağını sanmıyorum ayrıca samsung dahilmiş a34 daha mantıklı değil mi eğer fiyat konusuna uyarsa

uzaylakna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
anladım hocam ama vergi indirimden bir şey çıkacağını sanmıyorum ayrıca samsung dahilmiş a34 daha mantıklı değil mi eğer fiyat konusuna uyarsa
dediğimi bi incele harika telefon eğer o indirime girerse dün S20FE aldım sıfır onu satıp GM Phoneix 5G alıcam bende

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri