Arkadaşlar merhaba. Ben monitör almayı düşünüyorum, şu an MSI Optix G241 24" 144Hz IPS modelini kullanıyorum ve memnunum. Çoğunlukla Valorant ve CS:GO oynuyorum ve 240Hz değerinde bir monitör almayı planlıyorum. Şu anki monitörümü satmadan yeni bir tane alacağım. Birkaç tane monitör buldum ve kararsız kaldım. Panel tipi konusunda aşırı kararsızım. Arkadaşımda marka ve modelini hatırlamadığım bir monitör vardı, monitörün tepkime süresini hızlıya aldığımızda parlaklık fazlasıyla düşüyordu ve bu görüntü kalitesini benim açımdan çok olumsuz etkiliyordu, bu özelliğin adını bilmediğim için böyle açıklamak zorunda kaldım. Bu bahsettiğim sorunu yaşamayacağım bir monitör almayı düşünüyorum. Bulduğum birkaç monitörün linkini sizlerle paylaşıyorum, düşüncelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
ASUS ROG Strix XG249CM 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD FreeSync Premium HDR10 Gaming Monitör
23.8 inç Full HD (1920 x 1080), 270Hz* (144Hz’in üzerinde), 1ms GTG, USB Type-C, Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu, %130 sRGB
www.gaming.gen.tr
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 MS 240 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
AOC 24G2ZE 23.8
www.n11.com
AOC 24G2ZU/BK 23.8" 0.5 ms 240 Hz FreeSync Premium Full HD IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Dell G2723h 27 Inç 280hz 1ms Adaptive Sync Full Hd Fast Ips Lcd Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dell G2723h 27 Inç 280hz 1ms Adaptive Sync Full Hd Fast Ips Lcd Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com