Değerlendiricem çok teşekkürlereğer bütçeniz şuanda varsa 5.3k kesinlikle kaçırmayın
gece 02:00 a kadar![]()
MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Vatan bilgisayarın gece indiriminde biraz daha uygun fiyatlı oluyorstok bitmiş eğer almadıysanız 6k ya şu olabilir
veya aynı model 6.5k ya![]()
![]()
6.900 tl ye denk geliyor hep uygun denilemez ancak piyasanın altındaEvet onlara göz atıcaktım şimdi eğer siz bakıyorsanız oradanda bir model bulabilirsiniz. b650 tomahawk vardı sanki uyguna
Towahawk modelini sipariş ettim sanırım bir tık daha iyiGüzel seçim.
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Memnunmusun kartınız hangi modelini sipariş ettimiz bideTowahawk modelini sipariş ettim sanırım bir tık daha iyi
3 aydır kullanıyorum memnunumMemnunmusun kartınız hangi modelini sipariş ettimiz bide