7800X3D Için Soğutucu Önerisi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için şu an idarelik deepcool ak400 digital kullanıyorum sıvı soğutucu almak istemiyorum aslında pompa sızdırma vs sorunlarından kaynaklı ama sızdırma garantisi veren firmalar varmış onlardan alınabilir mi diye düşünüyorum illa sıvı alınırsa diye 5 bin TL bütçem var sizce en iyi bu fiyata hangi soğutucu alınır uzun ömürlülük ve performans olarak thermalright tercih etmiyorum daha önce yaşadığım fan arızalarından kaynaklı kalitesi iyi olan model istiyorum

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için şu an idarelik deepcool ak400 digital kullanıyorum sıvı soğutucu almak istemiyorum aslında pompa sızdırma vs sorunlarından kaynaklı ama sızdırma garantisi veren firmalar varmış onlardan alınabilir mi diye düşünüyorum illa sıvı alınırsa diye 5 bin TL bütçem var sizce en iyi bu fiyata hangi soğutucu alınır uzun ömürlülük ve performans olarak thermalright tercih etmiyorum daha önce yaşadığım fan arızalarından kaynaklı kalitesi iyi olan model istiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,499
Sıvı soğutmaya bulaşma derim. Üst düzey hava soğutma al.

Bana kalsa üstekini al ama marka hakkında kötü bir tecrüben varmış alternatif bunlar da alınabilir. ID-COOLING
Bir tık daha sesli fanlara sahip.

Son düzenleme:
KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sıvı soğutmaya bulaşma derim. Üst düzey hava soğutma al.

Bana kalsa üstekini al ama marka hakkında kötü bir tecrüben varmış alternatif bunlar da alınabilir. ID-COOLING
Bir tık daha sesli fanlara sahip.

Ocypus markası yeni heralde daha önce duymadım hocam incelemesini de sinerji satıyor diye biliyorum genel olarak iyi Bi marka model sıvı alsak sorun yaşarmıyız hocam yinede kaliteli olan modellerde genelde sorun çıkmıyor diyolar ama bilemedim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,499
Ocypus markası yeni heralde daha önce duymadım hocam incelemesini de sinerji satıyor diye biliyorum genel olarak iyi Bi marka model sıvı alsak sorun yaşarmıyız hocam yinede kaliteli olan modellerde genelde sorun çıkmıyor diyolar ama bilemedim
Ben mümkün mertebe sıvı soğutma yerine hava soğutma öneriyorum. Sıvı soğutmanın fan sesinin yanında birde pompa sesi var, bakımı daha zor bir de senin bahsettiğin sızdırma problemi var ne kadar iyi marka olursa olsun teknolojik alet şans işi bi sızdırsa bir sürü uğraş , firmalar yurt dışındaki politikaları bizim ülkede pek uygulamıyor illa yargı yoluna gideceksin de ancak o zaman zararını karşılayacaklar tabi bu süreçte öyle 1-2 hafta sürmeyecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri