- Konu Sahibi
Peki videodaki sistemi 2.el temiz bulabilir misinizLaptop daha düşük donanımla gelir. APU sistem 150 FPS verir.
Peki videodaki sistemi 2.el temiz bulabilir misinizLaptop daha düşük donanımla gelir. APU sistem 150 FPS verir.
Apu sistem daha iyi olur laptop yerine.Laptop daha düşük donanımla gelir. APU sistem 150 FPS verir.
Yukarda Çağdaş hocam paylaşmıştı. 2.El bulunur ama ben öneremem. Temizliği sağlamlığı hakkında garanti veremeyeceğim bir şey.Peki videodaki sistemi 2.el temiz bulabilir misiniz
Peki 60 hz monitör alsam iyi midirYukarda Çağdaş hocam paylaşmıştı. 2.El bulunur ama ben öneremem. Temizliği sağlamlığı hakkında garanti veremeyeceğim bir şey.
Tavsiye etmem. Oyunu çok etkiliyor. Kendi deneyimime göre 144Hz monitörde sergilediğim oyunun yarısını bile 60Hz monitörde oynayamıyorum.Peki 60 hz monitör alsam iyi midir
FPS lag felan olurmu
Sistem eski parçalar kullanıyor. Bence pek iyi sayılmaz. Mouse pad ise alınabilir gibi zaten ucuz ama çok iyi bir şey beklemeyin.Yönlendiriliyor
forum.pchocasi.com.tr
Herşey dahil 10.300 e geliyor gayet iyi zamlanmadan alsam iyi olacak sınavlar bitsin alırım büyük bir ihtimalle
Ve xl mousepad sahibinden den alsam olur mu
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ksesuarlar-rampage-mouse-pad-1076748097/detay mousepad bu
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...cu-kasasi-full-monte-edilmis-1081724653/detay sizce bu sistem nasıl
Hocam ben r5 5500 ve RX 6600 ile 250 300 FPS arası alıyorum bu fiyata her şey dahil ve bu skorlar verecek bir sistem zor benceMerhaba Ben Öncelikle Valorant Csgo gibi oyunlar oynamak için bir PC arıyorum 8k 10k arası bir bütçem var Valorant 250 300 FPS 144hz monitörlü herşey dahil lazım
710 yerine 720 tavsiye ederim ben kullanıyorum ortalama 1 aydır baya iyi fiyat olarak da aynı hemAşağı yukarı aynı mantıkla bende sistem topmaya karar verdim. Apu sistem
AMD ryzen 5600g kule soğutucuyla
B550 anakart ileride güncellemeye açık olduğu için ana kartı bu şekilde düşündüm
Kingston 500 M2
Goodram IRDM PRO DDR4 Deep Black IRP-K3600D4V64L18S/16GDC 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Siyah - siparişini verdim.
80+ 550 wat civarında uygun fiyatlı bir pcu
Uzat montaj veya eski PC kasamin hava akışını iyileştirerek kullanacağım.
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık- siparişini verdim.
60 FPS oynuyorum göz alışıyor tabi ama bazen ben daha kendimi görmüyorum adam beni nasıl gördü derseniz şaşırmayın :/Peki 60 hz monitör alsam iyi midir
FPS lag felan olurmu