- Tepki
- 1,874
Kasa alınmıyor .kasa linki bu >>> teknobiyotik dark v12
Kasa alınmıyor .kasa linki bu >>> teknobiyotik dark v12
Önerilerinize bir şey dediğim yok sadece burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yardıma ihtiyacı olan kişiye ihtiyaçları dahilinde akrilik kasayı önermememin sebebi şu an kullanıpta elimi vurduğumda o sert plastik tiksindiriyor hem çok yansıma yapıyor hemde çizilip yüksek ısılarda beyazlama yapıyor milleti akrilik cam diye çekip durdular bu plastik yapıya onun yerine daha ucuza temperli cam bir kasayı yeğlerimNeyse , önerilerimin iyi olduğunu düşünüyorum . Gerisi kullanıcıya kalmış.
Yazdığım yazının sizle alakası yok hocam kullanıcı ne isterse ona karsr versin dedim gerek yoktu açıklama yapmaya.Önerilerinize bir şey dediğim yok sadece burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yardıma ihtiyacı olan kişiye ihtiyaçları dahilinde akrilik kasayı önermememin sebebi şu an kullanıpta elimi vurduğumda o sert plastik tiksindiriyor hem çok yansıma yapıyor hemde çizilip yüksek ısılarda beyazlama yapıyor milleti akrilik cam diye çekip durdular bu plastik yapıya onun yerine daha ucuza temperli cam bir kasayı yeğlerimlink>>> hepsi dark v12 satıcı direk Hepsiburada zaten sıkıntı çekmeyecektir o konuda da
Aynı fiyattan almanız dileğiyle hocam, sağlıcaklaAgalar hepinizden Allah razı olsun, ilginiz için çok teşekkürler, bundan sonrası bana kalmış 1-2 hafta içinde sipariş vercem parçaları![]()
Evet sorBeyler yaşayan var mı yine işim düştü size![]()
https://www.hepsiburada.com/msi-b55...i-vga-m-2-usb3-2-matx-anakart-pm-HB00001AM33N bu anakart ile vdh arasındaki fark ne, yani vdh baya pahalı buna göre ve onu geçtim başka sitelerde 2k üstü bu anakart. Hepsiburadadan alsam bu fiyata bir sıkıntı çıkar mı güvenemedim açıkçası. Ve diğer sıkıntım ryzen 5 5600x alsam mı aradaki fiyat farkı 300-400 değer mi almamaEvet sor![]()