8-9k arası Ekran Kartsız Sistem Öneri (APU Değil!) (20 Ağustos 2022)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Neyse , önerilerimin iyi olduğunu düşünüyorum . Gerisi kullanıcıya kalmış.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Neyse , önerilerimin iyi olduğunu düşünüyorum . Gerisi kullanıcıya kalmış.
Önerilerinize bir şey dediğim yok sadece burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yardıma ihtiyacı olan kişiye ihtiyaçları dahilinde akrilik kasayı önermememin sebebi şu an kullanıpta elimi vurduğumda o sert plastik tiksindiriyor hem çok yansıma yapıyor hemde çizilip yüksek ısılarda beyazlama yapıyor milleti akrilik cam diye çekip durdular bu plastik yapıya onun yerine daha ucuza temperli cam bir kasayı yeğlerim :) link>>> hepsi dark v12 satıcı direk Hepsiburada zaten sıkıntı çekmeyecektir o konuda da

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Önerilerinize bir şey dediğim yok sadece burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yardıma ihtiyacı olan kişiye ihtiyaçları dahilinde akrilik kasayı önermememin sebebi şu an kullanıpta elimi vurduğumda o sert plastik tiksindiriyor hem çok yansıma yapıyor hemde çizilip yüksek ısılarda beyazlama yapıyor milleti akrilik cam diye çekip durdular bu plastik yapıya onun yerine daha ucuza temperli cam bir kasayı yeğlerim :) link>>> hepsi dark v12 satıcı direk Hepsiburada zaten sıkıntı çekmeyecektir o konuda da
Yazdığım yazının sizle alakası yok hocam kullanıcı ne isterse ona karsr versin dedim gerek yoktu açıklama yapmaya.

KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Agalar hepinizden Allah razı olsun, ilginiz için çok teşekkürler, bundan sonrası bana kalmış 1-2 hafta içinde sipariş vercem parçaları ;)

KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Beyler yaşayan var mı yine işim düştü size :D

KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Parça parça sipariş vermeye başlıcam bugün anakart ve işlemci siparişi vercem ondan son aklıma takılan şeyleri sormak istedim

KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
neyse ryzen 5 5600 ve asus prime b550m-k aldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri