800 900 tl ye kadar kulaklık önerisi.

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar 800 900 tl ye kadar kaliteli bi oyuncu kulaklık önerisi istiyorum sizlerden simdiden teşekkür ederim

bir de yanında maximum 200 tl bandında kulak içi günlük kullanım için bir kulaklık önerir misiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
  1. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
  2. HyperX Cloud Core 7.1 - 758 TL - Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
  3. ROCCAT KHAN AIMO 7.1 RGB - 783 TL - Çok kaliteli bir Alman malı markasıdır ve bu ürün gerçekten profesyonel bir üründür. Epic Wired Gaming Headset - ROCCAT Khan Aimo bu inceleme videosu ve bu bağlantıda kulaklığın sitesi.
  4. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 817 TL - Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
  5. Cooler Master MH670 7.1 Surround Kablosuz - 899 TL - Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  6. XPG Precog 7.1 - 944 TL -  Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
Piyasada onlarca site dolaşıp 900 TL civarına kadar en iyi ve en yeni ürünleri toparlamaya çalıştım. Bu ürünleri önerebilirim size. En iyiden başlayarak listelersem bu ürünler 5/6/3 > 1/4 > 2 diye listelerim burayı. / işareti koyduğum ürünler denk saydığım ürünlerdir. 5 ve 6 numarayı denedim 2 numaranın bir önceki versiyonunu denedim bu yeni sayılır ama çok büyük değişimler yapılmamış hatta bazı şeyleri kötüleştirmişler genel yabancı kullanıcı yorumları ve yabancı kaynak incelemelerine göre.

KS

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
  2. HyperX Cloud Core 7.1 - 758 TL - Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
  3. ROCCAT KHAN AIMO 7.1 RGB - 783 TL - Çok kaliteli bir Alman malı markasıdır ve bu ürün gerçekten profesyonel bir üründür. Epic Wired Gaming Headset - ROCCAT Khan Aimo bu inceleme videosu ve bu bağlantıda kulaklığın sitesi.
  4. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 817 TL - Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
  5. Cooler Master MH670 7.1 Surround Kablosuz - 899 TL - Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  6. XPG Precog 7.1 - 944 TL -  Yine kaliteli F/P oranı yüksek üründür.
Piyasada onlarca site dolaşıp 900 TL civarına kadar en iyi ve en yeni ürünleri toparlamaya çalıştım. Bu ürünleri önerebilirim size. En iyiden başlayarak listelersem bu ürünler 5/6/3 > 1/4 > 2 diye listelerim burayı. / işareti koyduğum ürünler denk saydığım ürünlerdir. 5 ve 6 numarayı denedim 2 numaranın bir önceki versiyonunu denedim bu yeni sayılır ama çok büyük değişimler yapılmamış hatta bazı şeyleri kötüleştirmişler genel yabancı kullanıcı yorumları ve yabancı kaynak incelemelerine göre.

hocam yaptığınız araştırmalar beni çok tatmin etti fakat bütçeyi 1300 tl ye cıkartırsak nasıl önerilerde bulunursunuz acaba 900 tl civarında beni tatmin edecek bi kulaklık bulamadım ve sizin önerdikleriniz çok güzel fakat aklımda corsair void elite var ya da onun türevlerinden lütfen mazur görün daha üst segment ürünlerden bi liste hazırlayabilir misiniz acaba wireless olandan bahsediyorum hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Corsair Void Elite ürünü bu listedeki ürünler ile pek kıyaslanacak ürün değil. Bence Corsair markasının yaptığı en kötü ürün olabilir o ürün. 7.1 özelliği ile çok fazla sorun yaşayan gördüm yabancı kaynaklarda ve kablosuz olarakta aynı sorunları yaşayanlar gördüm. Bence o ürün fiyatını hakkeden bir ürün değil.

Bütçeyi 1300 TL ye çıkartmaya bence gerek bile yok. Önerdiğim listedeki XPG, CM MH670 , HP Omen veya ROCCAT ürünü alın geçin derim. Eğer az daha yukarıya çıkarsanız önerebileceğim Logitech PRO X 7.1 - 1.199 TL bu ürünü önerebilirim ama bu ürün yukarıdaki ürünlerin çoğu ile benzer ses ve mikrofon kalitesinde. Yani bu kadar vermeye gerek yok. 

Kablosuz ürün gamında MH670 ürünü şuan en iyi ürün ki o kulaklık zaten 1200-1300 TL civarında bir ürün indirimde yani. Ona alternatif pek ürün yok piyasada. HyperX Cloud Flight Kablosuz - 1.283 TL MH670 benzeri bir üründür ki MH670 biraz daha iyi bu ürüne göre.

KS

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Corsair Void Elite ürünü bu listedeki ürünler ile pek kıyaslanacak ürün değil. Bence Corsair markasının yaptığı en kötü ürün olabilir o ürün. 7.1 özelliği ile çok fazla sorun yaşayan gördüm yabancı kaynaklarda ve kablosuz olarakta aynı sorunları yaşayanlar gördüm. Bence o ürün fiyatını hakkeden bir ürün değil.

Bütçeyi 1300 TL ye çıkartmaya bence gerek bile yok. Önerdiğim listedeki XPG, CM MH670 , HP Omen veya ROCCAT ürünü alın geçin derim. Eğer az daha yukarıya çıkarsanız önerebileceğim Logitech PRO X 7.1 - 1.199 TL bu ürünü önerebilirim ama bu ürün yukarıdaki ürünlerin çoğu ile benzer ses ve mikrofon kalitesinde. Yani bu kadar vermeye gerek yok. 

Kablosuz ürün gamında MH670 ürünü şuan en iyi ürün ki o kulaklık zaten 1200-1300 TL civarında bir ürün indirimde yani. Ona alternatif pek ürün yok piyasada. HyperX Cloud Flight Kablosuz - 1.283 TL MH670 benzeri bir üründür ki MH670 biraz daha iyi bu ürüne göre.

anladım sanırım cooler master alıcam, asus rog fusion 500 de cok hosuma gitmisti indirime girmiş şuan incehesapta o nasıl sizce?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ROG Fusion kulaklığı bu ürünler ile sınıflandırılamaz. Mobil platformlar için geliştirilmiş ayrı bir seri üründür. Yani ürün olarak iyidir ama bu ürünler klasında değil.

KS

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ROG Fusion kulaklığı bu ürünler ile sınıflandırılamaz. Mobil platformlar için geliştirilmiş ayrı bir seri üründür. Yani ürün olarak iyidir ama bu ürünler klasında değil.

hocam cok tesekkürler onerdiğiniz modeli aldım simdi de müzik için ayrı bi kulaklık bakıyorum farklı bi baslık açsam orda yardımcı olur musunuz yoksa burda 2bin tl civarı kulaklık önerbilir misiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer gerçekten müzik dinleme kalitesi profesyonel bir ürün istiyoranız Studio kulaklığı almanızı tavsiye ederim ki o durumda size BeyerDynamic DT 990 PRO ürününü öneririm.

Eğer kablosuz olacaksa bu Studio ürün gamında bu bütçe için uzak duracaksınız ki o durumda size tek önerim HyperX Cloud Flight S veya 2K bütçeniz az üzerine Sennheiser RS 160 RF ürününü öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri