800 TL ye kadar kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Normalde uğur hocamın önerisi ile tuf gaming h7 kullanıyordum fakat bir arıza oldu garantiye gönderdim şimdi de garanti iade edeceklerini belirtmiş. Sizce hangi ürünü almalıyım bu kulaklıkta gürültü engelleyici yoktu sanırım ama çok rahattı bunun gibi rahat ve terletmeyen bir ürün önerir misiniz 7.1 ses kasmak için iyi olan ürün bekliyorum, valorant oynuyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. ASUS ROG Strix Fusion 300 7.1 - 612 TL
  2. HP Omen Mindframe 7.1 - 679 TL
  3. ASUS ROG Delta Core Stereo - 759 TL
  4. Asus ROG Strix Fusion 500 7.1 - 899 TL
  5. Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 - 900 TL
  6. Cougar VM410 Classic Stereo - 1.080 TL
Hepsi F/P oranı yüksek kaliteli ürünlerdir. Stereo ürünlerde var listede ama 7.1 yok diye kötü sanmayım çok iyi ses yönü tayini yapabilirsiniz, sürücüler o kadar başarılı. Zaten diğer ürünlerde sanal 7.1 yani yazılım ile 7.1 gibi deneyim sunuyorlar. Ben olsam 3 veya 5/6 numaradan birisini seçerdim. Eğer alabiliyorsanız direkt 6 numarayı öneririm. Yok o kadar çıkama derseniz 3 numarayı öneririm ama ille 7.1 olsun derseniz listede kötü bir ürün yok.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. ASUS ROG Strix Fusion 300 7.1 - 612 TL
  2. HP Omen Mindframe 7.1 - 679 TL
  3. ASUS ROG Delta Core Stereo - 759 TL
  4. Asus ROG Strix Fusion 500 7.1 - 899 TL
  5. Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 - 900 TL
  6. Cougar VM410 Classic Stereo - 1.080 TL
Hepsi F/P oranı yüksek kaliteli ürünlerdir. Stereo ürünlerde var listede ama 7.1 yok diye kötü sanmayım çok iyi ses yönü tayini yapabilirsiniz, sürücüler o kadar başarılı. Zaten diğer ürünlerde sanal 7.1 yani yazılım ile 7.1 gibi deneyim sunuyorlar. Ben olsam 3 veya 5/6 numaradan birisini seçerdim. Eğer alabiliyorsanız direkt 6 numarayı öneririm. Yok o kadar çıkama derseniz 3 numarayı öneririm ama ille 7.1 olsun derseniz listede kötü bir ürün yok.

Çok teşekkürler. 
Rog delta core ve bu arasında hangisini önerirsiniz?
https://www.sanalmarketim.com/Urun/...mium-7-1-Surround-CA-9011203-EU-Carbon/112774

Ve yanlış okumadiysam valorant CS go PUBG gibi oyunlarda stereo tercih ediliyormuş 7.1 yerine.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Corsair VOID ELITE ürününü genelde öneririm ama bu fiyata değil. İndirimde bazen 500 TL altına iniyor o zaman öneriyorum genelde. Zaten genel olarak çokça sorun belirtilen ve şikayet edilen bir üründür. Genelde mikrofonu ve genel olarak bazı noktalarda bu şikayetler. O yüzden önermedim size.

Önerdiğim listedeki ürünlerden birisini tercih edebilirsiniz.

NOT : Ben CS ve PUBG gibi oyunları oynayanlar ne tercih ediyorlar bilmiyorum ancak sanal 7.1 her türlü kulaklıkta elde edilebilen bir şeydir. Olayı tamamen yazılım odaklı zaten. Örnek Windows üzerinde sanal 7.1 aktif etmek için bir ayar var. Veya sanal 7.1 desteğini yazılım ile kazandırmak istiyorsanız en bilindik yazılımlardan Boom3D yazılımını kullanabilirsiniz. Zaten sanal 7.1 ürünlerin hepsi stereo kulaklıklar ama USB ile bağlandıkları için başka yazılım destekleri ve genel olarak ses kaliteleri üzerlerindeki USB ile çalışan ses kartına bağlılar. Bu yüzden 3.5mm JAK girişinden bağlanan 7.1 desteğini sonradan kazanabileceğiniz kaliteli ses sürücüleri olan ürünleri genelde tercih ederler. 3.5mm JAK girişli bir kulaklığa istenilirse kolayca satın alabileceğiniz bir USB ses kartı bağlayabilirsiniz. Özetle bende kendime alacak olsam ve sanal 7.1 destekli ürünleri tercih edeceksem, 3.5mm JAK girişi olan iyi ses sürücülerine sahip ürünleri kendim tercih ederim. Örnek olarak şuan kullandığım ASUS TUF H7 7.1 ürünü hem 3.5mm JAK girişi olan yapıda hem de harici USB sanal 7.1 desteği ve yazılım desteği kazandıran ses kartı ile çalışabiliyor. Size önerdiğim tüm ürünler rahat yastıklara ve genel olarak ses kaliteleri ve mikrofonları başarılı ürünler.

Karar sizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri