8000 TL 3d çizim bilgisayarı tavsiyesi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz böyle düşünürken fiyat 1899 TL den 2500 TL ye çıktı kaçırdınız ekran kartı için indirimi. Genel olarak her hafta incehesapta indirimler oluyor siz bilirsiiz ben ne olacak bilemem fiyatlar hakkında.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hepsini birden alırsınız şuan onlar indirimde sayılmazlar olağan fiyatlarındalar. Önümüzdeki haftaki indirimlerde karar veririz genel olarak bu indirimleri kaçırdınız özellikle ekran kartını sonra bakalım haftaya.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
600 den aldım Hocam onu. Hepsi burada da indirim başlamış diye baktım ama orası da hüsran fiyatlar da bir düşme göremedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yok zaten kolay kolay büyük indirim olmaz. En fazla karne günü bir indirim olursa olur oda sanırım pazartesi gününe geliyor. 600 TL gayet iyi fiyat SSD için zaten o fiyatlara en yakın rakip Kingston A2000 500 GB modeli sizin aldığınız model biraz daha iyi.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Artık böyle her gün girip fiyatlara bakmaktan bunaldım gibi, gereksiz fiyat artışlarını da görünce insanın canı sıkılıyor, ederinden fazla fiyatlar görmek fırsatçılık yapanları görmek falan baya bunalttı beni. 1-2 hafta içinde ya yine böyle belirlediğim bütçeye göre bir şey almış olurum yada daha altına düşüp hazır bir sistem falan alırım yada almaktan vazgeçtip bu yaştan sonra internet kafelere oyun oynamaya gideceğim ??
Bu arada günlerdir yardım ediyorsunuz araştırıyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederim hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ö.değil ama kafanızı fazla takmayın derim. Ederinden fazla fiyatları dolar kuru farkından dolayı yıllardır hep veriyorsunuz zaten. Pazartesiden başlayarak Cuma gününe kadar indirimlerde size bileşen bileşen tavsiyede bulunurum isterseniz tabi. Bu durum benimde canımı sıkıyor örnek olarak HDD ihtiyacım oldu WD Blue 1TB 7200rpm disk var bende sıkıntısız kullanıyorum bir buçuk senedir aynısından alayım dedim ben 199 TL ye almıştım bir buçuk sene önce şuan ki fiyatlara baktım 300-350 TL arası ben 318 TL yeniden aldım :) acayip canım sıkıldı ama ihtiyaç mecbur aldım.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam ram, psu, anakart ı aldım. Ekran kartı için indirim bekliyorum işlemciyi de öyle belki üstüne çıkabilirim diye. Kasayı almadım kargo ücreti aşırı fazla geldi biraz sinir, sitem ettim açıkçası.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Öyle yapacağım hocam bakınıyorum sürekli. Birde monitör öneriniz var mı hocam ? FPS oyunları oynayacağım maksimum 1500 lira diye düşünüyorum onu da, birde monitör yatay, dikey döndürülebilirse harika olur olmazsa da sıkıntı değil ama kod yazarken daha çok satır görmek avantajlı oluyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AOC 24G2U alabileceğiniz en mantıklı oyuncu ve genel iş kullanımı için olacak monitör. 24" 1080p 144Hz 1ms Panel süresi ve 4ms Input Lag süresi olan bir monitördür. Alabileceğiniz TN panele en yakın en az Input Lag gecikmesine sahip IPS oyuncu monitörüdür. Pivot özelliği mevcut buda avantaj tabi şansınıza zaten bu fiyatlara alabileceğiniz tek ürün. :) İndirimlerde 1300 TL civarına kadar düşebiliyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3600 işlemcisi Hyper-Threading destekli en makul iş ve oyuncu işlemcisidir. Eğer iş kullanımınız olacaksa 3600 modeli alın yok sadece oyun ve ufak tefek iş yükü olacaksa o zaman 3500X modeli alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri