8000 TL 3d çizim bilgisayarı tavsiyesi

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Fiyat araştırması yapıyorum hocam hangisi ucuzsa onu alıcam kupon falan var elimde. Birde elimde eski VGA girişli bir monitör var 1-2 kullanmak için dönüştürücü denedim ( https://m.n11.com/hdmi-to-vga-cevir...MIs7KR_-zX6gIVAtGyCh35zQ4AEAQYGCABEgL-ofD_BwE ) bunun gibi bir şeydi fakat görüntü alamadım. Bu monitör ile görüntü alma şansımız var mı hocam? Benim topladığım sistemin hemen hemen aynısını bir arkadaşım daha toplayacak ve monitörü biraz geç alacak kendisi onun için araştırma yapıyoruz.

OptiCore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı çıkışlarında sadece HDMI mı var? Yoksa DVI dediğimiz resimdeki çıkışlardan da var mı ?

SmQbxa.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitörünüz VGA ise HDMI veya DP dönüştürü alıp görüntü alabilirsiniz ama iyi bir ürün almazsanız sorun yaşama ihtimaliniz var. Linkteki ürün kaliteli bir ürün sayılmaz.

KS

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ona benzer bir üründü hocam 75 lira gibi bir fiyatı vardı fakat görüntü vermedi USB den güç falan alıyordu galiba.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartınızın modelini atar mısınız bakayım DVI çıkışı hangi tip. Ona göre DVI to VGA önerisi yapayım en net ve sorunsuz o şekilde yaparsınız gibi duruyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri