8000 TL hazır sistemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şuan 8000 TL sadece kasa için ayırabilirim. Sizce şuan almalıyım yoksa indirimli kasaları bulup onlarımı almalıyım. 8000 TL sadece kasa toplayacağım ya da hazır sistem farketmez. ( Bu konuyu 2 defa yazıyorum kusura bakmayın. Yanlış konu da açmıştım.)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Toplama zaten yapamazsınız bu piyasada. Ekran kartlarının fiyatları zaten bir sistem parası tek başlarına. Hazır sistemlere mahkumsunuz ama beklemeli miyim diye soruyorsanız Cuma incehesap indirimleri beklenebilir. Sistem indirimleri oluyor bazen mantıklı olabilir ama net değil tabi bu bütçeye sistem gelir mi indirim listesine. Karar sizin öner derseniz önerinizi yaparım şimdi.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Toplama zaten yapamazsınız bu piyasada. Ekran kartlarının fiyatları zaten bir sistem parası tek başlarına. Hazır sistemlere mahkumsunuz ama beklemeli miyim diye soruyorsanız Cuma incehesap indirimleri beklenebilir. Sistem indirimleri oluyor bazen mantıklı olabilir ama net değil tabi bu bütçeye sistem gelir mi indirim listesine. Karar sizin öner derseniz önerinizi yaparım şimdi.

olur ya hazır alacam zaten. Aklımda 2 tane var sistem.
https://www.gaming.gen.tr/urun/6244...sd-gaming-bilgisayar/comment-page-3/#comments
https://www.gaming.gen.tr/urun/5136...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
bu ikisinin arasın da kaldım gibi. Ama almalı mıyım şuan ya da bekleyip daha sonra ucuz olur bunlar o zaman mı almalıyım. Sürekli artıyor çünkü.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çift fanlı olan modeli önerebilirim ama benimde bakmam gerek piyasaya. Önerinizi yapacağım.

Tamamdır bekliyorum önerinizi. Bide dediğiniz gibi bekliyim mi şu cuma günü indirimi yoksa fiyatlar artar mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben piyasa analisti değilim fiyatlar artar mı bilemem. Ancak Cuma gününü beklemeniz faydanıza olabilir. 100% bütçenize uygun bir sistem indirime girebilir diyemem. O gün geldiğinde bütçenize uygun bir sistem çıkmazsa boşa beklemiş olma şansınızda yüksek. Karar sizin.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben piyasa analisti değilim fiyatlar artar mı bilemem. Ancak Cuma gününü beklemeniz faydanıza olabilir. 100% bütçenize uygun bir sistem indirime girebilir diyemem. O gün geldiğinde bütçenize uygun bir sistem çıkmazsa boşa beklemiş olma şansınızda yüksek. Karar sizin.

Peki o zaman. Çift fanlı sistem mi alim yoksa sizin önerebileceğiniz güzel sistem var mı. Ben araştırdım da bunu bulabildim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu arada itopya adresinde EFSANA BAYRAM FIRSATLARI diye bir geri sayım var. 1 gün sonra yazıyor şuanda yani beklemek faydanıza olabilir. Belki hazır sistemlerde indirim olur.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu arada itopya adresinde EFSANA BAYRAM FIRSATLARI diye bir geri sayım var. 1 gün sonra yazıyor şuanda yani beklemek faydanıza olabilir. Belki hazır sistemlerde indirim olur.

tamamdır teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer indirim beklediğiniz aralıkta bir sistem için olmaz ise bulduğunuz çift fanlı sistemi alın daha iyisini bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri