8000 TL YE TOPLADIĞIM BILGISAYARIMI SATICAM FAKAT AYNI SISTEMI ŞUAN TOPLADIĞIMDA 15 K

Mahmt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2. EL OLARAK SATICAM FATURASI VE GARANTISI VAR SİZCE NE KADARA KOYMALIYIM VE PİYASAYA COK HAKİM DEĞİLİM YORUMUNUZ BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör
------------------------------------
Intel i5-9400F 2.9 GHz 4.1 GHz 9MB 1151V8 -Vgasız
Asus PRIME H310M-K R2.0 Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart
EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı(2000 TL ye aldım fıyatı şuan 7.770 TL anlamadığım şekilde artmış normalmi)
-------------------------------------
Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram
-------------------------------------
COOLER MASTER MasterBox K501L 600W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
--------------------------------------
RAMPAGE RAGING PLUS SİYAH USB 7.1 RGB LEDLİ GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK
---------------------------------------
LOGITECH G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah

Terenas1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar,

Yerinde olsam sahibindene girer aynı özelliklerde aşağı yukarı bir fiyat çıkarırım kendime burada ne kadara satarımın cevabını aramak çok mantıklı değil bence herkesin kendine göre bir fiyatı vardır :)

KS

Mahmt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Terenas1' Alıntı:
Hocam selamlar,

Yerinde olsam sahibindene girer aynı özelliklerde aşağı yukarı bir fiyat çıkarırım kendime burada ne kadara satarımın cevabını aramak çok mantıklı değil bence herkesin kendine göre bir fiyatı vardır :)

Selamlar,

Sahibindene bakıcam teşekkürler ama ben herkesin kendince koyacağı fıyatı ve piyasayı bılen bırıne sordum yardımcı olmak amacıyla.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ekran kartı hariç bileşenlerinizin sıfırı 6000 TL yapıyor. Eğer garantisi varsa 5K fiyattan satılabilir. Eğer garantileri yoksa biraz daha inmeniz gerek. Ekran kartını hariciden daha pahalıya satabilirsiniz. Şuan ekran kartının sıfırı tek başına 6K fiyattan gidiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri