800tl bütçe m2 ssd önerisi yaparmısınız?

yseyrek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
anakartım b450 s2h v2
m2 ssd almak istiyorum şöyle sorunlu olmayan stabil çalışacak bi m2 ssd varmıdır hızı önemli değil sorunsuz olsun yeter 480 gb kafi

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
anakartım b450 s2h v2
m2 ssd almak istiyorum şöyle sorunlu olmayan stabil çalışacak bi m2 ssd varmıdır hızı önemli değil sorunsuz olsun yeter 480 gb kafi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
donanımsal bir sorunu felan varmı acaba çünkü şu an kullandığım ssd den çok sorun çektim 2 ayda bir format atıyorum sürekli windows dosyalarından kaynaklı bi sorun çıkıyor
Hiç duymadım. Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz?

KS

yseyrek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hiç duymadım. Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz?
kioxia exeria 480 gb sata ssd modelini 2 ayda bir ınternet kafeye 50 lira veriyorum format atsın diye hep bi sıkıntı çıkıyor ne zaman birşey yüklesem bilgisayar yavaşlıyor sonra oyunu siliyor mesela kendi kendine durup dururken windows duzgun yuklenemedi diye yeniden başlatıyor

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kioxia kesinlikle alma 72 derece oluyor 2 ay sonra sağlığı yarıya düşerse şaşırma :D

qCz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
anakartım b450 s2h v2
Bunu önerebilirim. Bu arada ben 1 yıla yakındır kioxia m.2 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. İyi günler. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri