anakartım b450 s2h v2
m2 ssd almak istiyorum şöyle sorunlu olmayan stabil çalışacak bi m2 ssd varmıdır hızı önemli değil sorunsuz olsun yeter 480 gb kafi
donanımsal bir sorunu felan varmı acaba çünkü şu an kullandığım ssd den çok sorun çektim 2 ayda bir format atıyorum sürekli windows dosyalarından kaynaklı bi sorun çıkıyorBu fiyata en iyi kingston var https://www.hepsiburada.com/kingsto...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.94.4
Hiç duymadım. Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz?donanımsal bir sorunu felan varmı acaba çünkü şu an kullandığım ssd den çok sorun çektim 2 ayda bir format atıyorum sürekli windows dosyalarından kaynaklı bi sorun çıkıyor
kioxia exeria 480 gb sata ssd modelini 2 ayda bir ınternet kafeye 50 lira veriyorum format atsın diye hep bi sıkıntı çıkıyor ne zaman birşey yüklesem bilgisayar yavaşlıyor sonra oyunu siliyor mesela kendi kendine durup dururken windows duzgun yuklenemedi diye yeniden başlatıyorHiç duymadım. Siz hangi ssd yi kullanıyorsunuz?
anakartım b450 s2h v2
m2 ssd almak istiyorum şöyle sorunlu olmayan stabil çalışacak bi m2 ssd varmıdır hızı önemli değil sorunsuz olsun yeter 480 gb kafi