%60 olmayandan kasıt bir sürü %60 olmayan var. %75 tkl full size vs vsKronik Sorunu Olmayan.
Uzun kullanımda sıkıntı yaşamıyacağım önerileri bekliyorum.
(%60 klavyeler hariç)
Peki mekanik olmayan klavye öneriniz varmıBu civarda kaliteli Red switch klavye olduğunu sanmıyorum (küçük klavyeler dışında).
Full size daha çok tercihim oluyor%60 olmayandan kasıt bir sürü %60 olmayan var. %75 tkl full size vs vs
Hocam mekanik varken membran bakmanızı önermemPeki mekanik olmayan klavye öneriniz varmı
Mekanik olmayan rgb bir model öneriniz ?Bu civarda kaliteli Red switch klavye olduğunu sanmıyorum (küçük klavyeler dışında).
![]()
Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blue switch olarak aşağıda ki ürün bakılabilir.
![]()
Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.626,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyat bandında red switch klavye alsam memnun olamazmıyım peki![]()
Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blue switch olarak aşağıda ki ürün bakılabilir.
![]()
Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo KG1102 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.626,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olursunuz olursunuzda full size olmaz.
Bu fiyat bandında red switch klavye alsam memnun olamazmıyım peki
Gamepower ürünleri kalitesiz ve yakın sürede bozuluyor genelde. Tuş basmama , takılma sorunları çıkıyor.
Bu fiyat bandında red switch klavye alsam memnun olamazmıyım peki
Ozmn çok fark etmez öneri yapabilirmisinizOlursunuz olursunuzda full size olmaz.
Anladım hocamGamepower ürünleri kalitesiz ve yakın sürede bozuluyor genelde. Tuş basmama , takılma sorunları çıkıyor.
Sıkıntı çıkarmayan fullsize red switch klavye için ne kadar bütçe ayırmam gerekir hocamGamepower ürünleri kalitesiz ve yakın sürede bozuluyor genelde. Tuş basmama , takılma sorunları çıkıyor.
1500 en kötüSıkıntı çıkarmayan fullsize red switch klavye için ne kadar bütçe ayırmam gerekir hocam
Y1 bence pek alınabilecek bir klavye değil![]()
Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye fiyatlarını Akakçe ile takip et! Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.749,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pek kötü olduğunu düşünmüyorum , öyle diyorsanız yakın fiyatta HyperX alınır.Y1 bence pek alınabilecek bir klavye değil
Fullsize değilde tkl felan düşünseydi cidden kaliteli klavyeler vardı hotswap özellikli.Pek kötü olduğunu düşünmüyorum , öyle diyorsanız yakın fiyatta HyperX alınır.
Hocam tkl de açığım sadece sıkıntısız Bi model olsun karar verip almak istiyorum artıkFullsize değilde tkl felan düşünseydi cidden kaliteli klavyeler vardı hotswap özellikli.
Günün fırsatı: Akko 5087B Artı RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Çoklu Modlar(BT5.0/2.4Ghz/Type C) Çalışırken Değiştirilebilir 5 Pimli Kompakt Klavye, PBT Çift Atış ASA Keycaps, Programlanabilir Makrolar (Jöle Pembe Doğrusal Anahtar) https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2KQ6RS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_RTV921987N8E92X1KRYCHocam tkl de açığım sadece sıkıntısız Bi model olsun karar verip almak istiyorum artık![]()