8K BÜTÇE

semwised

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir fps oyuncusuyum fakat 144hz monitöre geçtiğimden beri fps sıkıntısı çekiyorum donmalar kasmalar pc 6 yıllık tek yaptığım geliştirme ise gtx960 eklemek olmuştu şimdi param varken iyi bir şey toplamak istiyorum herhangi bir hazır sistem tavsiyesi önerir misiniz ekran kartı nvidia olursa iyi olur çünkü fps oyunlarında bazen freestyle ayarlarını kullanıyorum (monitör hariç)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Size öneri yapacağız fakat önce bir soru sormak istiyorum.Parçaları ayrı ayrı firmalardan alarak toplayabilir misiniz? yoksa hazır sistem mi almak istersiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Skywalker 5A - Bu sistemi aşağıdaki resimdeki gibi özelleştirip alabilirsiniz.
Opera-Anl-k-G-r-nt-2020-10-17-151637-www-gamegaraj-com.png

600W güç bu sisteme sorunsuz yeterli ama bence +110 TL daha çıkıp 700W alın.

Kalite vs. gibi sorunuz olursa bileşenlerin hepsi gayet kaliteli ürünler içiniz rahat olsun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İlk defa duyuyorum demenize ben çok şaşırdım açıkçası. Palit dünyadaki en eski markalardan birisidir. 1988 yılı kuruluşludur ve piyasadaki en iyi üreticilerden birisidir. İçiniz rahat olsun.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yurtdışında baya kullanımda ve zirvede olan ürünler üreten bir firma fakat ülkemize pek yaygınlaşmamış üreticidir kaliteki ürünlere sahip tercih edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri