Bu 2 k hocam. Gerci 27 de 2k daha güzel bence de lakin 1080 istiyo arkadasBu viewsonic ürünü önerebilirim.
![]()
ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1080p ve yüksek Hz denmiş siz QHD 144Hz bir ürün önermişsiniz.Bu viewsonic ürünü önerebilirim.
![]()
ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam yüksek hz derken neyi kastettiğini tam olarak belirtmemiş. Yani 144hz de yüksek ama 240hz falan istiyorsa benim önerdiğim ürün yetersiz kalacaktır.1080p ve yüksek Hz denmiş siz QHD 144Hz bir ürün önermişsiniz.
bunu bende düşündüm ama va panel ips panel istmeiş arkadaş![]()
AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.698,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel monitör 240 lik. Aoc cok begenmiyorum ama bu güzel duruyo
Tamam 144Hz yüksek ama herkes aynı düşünmüyor tabi. Ancak siz çözünürlük olarak başka ürün önermişsiniz. 1080p diye belirtmiş ama siz QHD önermişsiniz. Yoksa bende Gigabyte G27Q 144Hz QHD IPS var İtopya sayfasında 4.599 TL fiyata satılıyor onu önerecektim.Hocam yüksek hz derken neyi kastettiğini belirtmemiş. Yani 144hz de yüksek ama 240hz falan istiyorsa benim önerdiğim ürün yetersiz kalacaktır.
Peki hocam anladım.Tamam 144Hz yüksek ama herkes aynı düşünmüyor tabi. Ancak siz çözünürlük olarak başka ürün önermişsiniz. 1080p diye belirtmiş ama siz QHD önermişsiniz. Yoksa bende Gigabyte G27Q 144Hz QHD IPS var İtopya sayfasında 4.599 TL fiyata satılıyor onu önerecektim.
wiewsonic fiyatına göre çok iyi duruyo parlaklık değeri sizce en az kaç olmalı monster aryond a 32 kullanıyodum iadeye verdim ghosting var diye onunki 350 nitti parlaklığı
Parlaklık ile Ghosting olayının bir alakası yok. Çoğu rekabetçi monitör TN panel ve 250 Nit parlaklığa sahip. Ürünlerin ikisi de başarılı ve o tarz bir sorunları yok.wiewsonic fiyatına göre çok iyi duruyo parlaklık değeri sizce en az kaç olmalı monster aryond a 32 kullanıyodum iadeye verdim ghosting var diye onunki 350 nitti parlaklığı