9.000 tl oyuncu bilgisayari tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Veli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar ortalama 9.000 tl oyuncu bilgisayari toplamak istiyorum. Intel 7 ya da amd 7 serisi birbiriyle uyumlu parçalar, performans canavarı bir sistem yapabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitör dahil mi ve bence AMD 'nin 6. ay gibi tantılması beklenen yeni seri işlemcileri bekleyin böyle bir ihtimalin var mı?

KS

Ali Veli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör hariç. Gönlüm zaten intelden yana ve acelem yok doğrusu bekleyebilirim de.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ali Veli' Alıntı:
Monitör hariç. Gönlüm zaten intelden yana ve acelem yok doğrusu bekleyebilirim de.

Bakın bu paraya 9700K konyacağız ama AMD 'nin yeni işlemcileri 9700K parasına çok daha iyi olacak ve oyun performansıda bu seride çok daha iyi olacak AMD bu sefer iyi geliyor ben olsam beklerdim.

KS

Ali Veli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ali Veli' Alıntı:

Bakın bu paraya 9700K konyacağız ama AMD 'nin yeni işlemcileri 9700K parasına çok daha iyi olacak ve oyun performansıda bu seride çok daha iyi olacak AMD bu sefer iyi geliyor ben olsam beklerdim.
 Tamam teşekkürler beklemek daha iyi seçim olacak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ali Veli' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
 Tamam teşekkürler beklemek daha iyi seçim olacak.

Aynen kaybedecek birşeyiniz yok AMD nin işlemcilerini görmek iyi olacak sizin için sonrasında karar verip iyi bir yatırım yapılabilir. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri