9-9.5K Bandında Uzun Ömürlü Gaming Laptop Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner.eldutar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10k bandı ve yukarısını lütfen öneri olarak sunmayınız. Bütçem belirttiğim kadar ve piyasaya baya bi göz gezdirdim, ihtiyacım olan beni uzun süre götürecek sağlam işlemci ve yapısal donanım, bunun yanında ram 8 gb olması sorun değil sonradan arttırabilirim ve orta-ağır kategori de oyunlar oynatacak bir ekran kartı. Bu özellikleri baz aldığımda düşündüğüm laptoplar;

-Lenovo Ideapad Gaming 3

R7 4800H + 16GB RAM + 1650Tİ + 512GB SSD

-Asus Rog Strix G15 G513

R7 4800H + 8GB RAM + 1650 + 512GB SSD

-Msi Bravo 15

R7 4800H + 8GB RAM + RX 5500M + 512GB SSD

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer ürün kalitesi olarak uzun ömürlü bir şey arıyorsanız ASUS ürün ve sonra MSI ürünü önerebilirim ki ben olsam ASUS tercih ederdim. Eğer direkt ekran kartı performansı önde olsun derseniz Lenovo ürünü alabilirsiniz ancak kasa kalitesi diğer 2 markanın ürünü kadar iyi değil bilginiz olsun.

KS

caner.eldutar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer ürün kalitesi olarak uzun ömürlü bir şey arıyorsanız ASUS ürün ve sonra MSI ürünü önerebilirim ki ben olsam ASUS tercih ederdim. Eğer direkt ekran kartı performansı önde olsun derseniz Lenovo ürünü alabilirsiniz ancak kasa kalitesi diğer 2 markanın ürünü kadar iyi değil bilginiz olsun.

Amacım beni en az 6-7 sene götürecek yeni nesil güçlü işlemcili bir bilgisayar ve orta-ağır kalite de oyunlar oynatacak bir bilgisayar. Fikir olarak ve dış görünüş olarak beni de cezbeden Asus Rog Strix G15 G513 modeli oldu. Sonradan eklenecek 8gb ram bence oyunlarda ve genel bakımdan uzun yıllar üzmez gibi. 1650 ve 1650ti aralarında oyun performansı olarak fark vardır ama dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum.
3 model de zaten iyi modeller ama dediğiniz gibi asus kasa kalitesi soğutma vb gibi yerlerde çok premium bi seri. Webcam de yok ama sonradan harici alınır kullanılır çok dert edilecek bir durum değil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benim söylediklerimi güzel harmanlamışsınız ve yine söyleyeceklerimi kendiniz düşünmüşsünüz.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri