9.Nesil Xbox Gamepad

nhunter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birkaç detay vardı barkod ve isimlendirme üzerine ama hatırlamıyorum. Bir kontrol edeyim bulursam yazarım detaylarını. Ayrıca var mı bilmiyorum ama Microsoft 'un sitesinde ürün kaydetme seçeneği varsa orayı bir deneyin. Eğer ürün orijinalse zaten ürünü sorunsuz kaydedebilirsiniz.

Tamam sadece 1 fark buldum oda tuşlarda. X/Y/B/A tuşları 3 boyutlu oluyormuş orijinal üründe. Yani düz font değiller. Ayrıca bu tuşların olduğu kısımda kasasında hiçbir ekstra detay şekil vs. yok. Düz siyah plastik üzerinde tuşlar var sadece. Başka bir ayırt edici özellik bulamadım ama sitesinde https://www.xbox.com/tr-TR/accessories/controllers/xbox-wireless-controller yer alan resimlere birebir bakıp aynı ürün mü kontrol edip anlayabilirsiniz. Birde Windows hiçbir ayar vs. yapmadan direkt kolun sürücülerini kuruyor. Buda orijinal olduğunun bir kanıtı olacaktır.

Direkt şarjlı pil standı ile pil alabilirsiniz eğer pil ile çalışıyorsa. XBox firması kolun en iyi performansı vereceği pil standardını LR6 Alkalin olarak belirtmiş. Durcell firmasından LR6 Alkalin AA veya AAA bir pil ve şart kiti alabilirsiniz.

KS

nhunter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam hocam konu açık kalırsa eğer ürün geldikten sonra size danışabilir miyim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri