- İşlemci
- 7800x3D
- Ekran Kartı
- Asus Tuf 9070 XT
İncehesap üzerinden 7800x3D, ASUS TUF 9070XT içeren bir sistem aldım. Sistemim geçen hafta perşembe günü geldi ancak çalıştıramadım. Gamepower 750W Bronze PSU takmışlar. PSU modelinde 2 adet güç kablosu var benim ekran kartımda 3x8 pin girişi mevcut. Daisy chain ile bağlamamı önerdiler. Ancak bu yöntem çok tavsiye edilmiyor ve Gamepower marka bir üründe çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. İncehesap ile iletişime geçtim ve fiyat farkını karşıladığım senaryoda değişim yapabileceklerini söylediler.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
Fiyat farkı yüksek çıkarsa başka yerden iyi bir psu alacağım ama şimdilik incehesaptan bakıyorum.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
Fiyat farkı yüksek çıkarsa başka yerden iyi bir psu alacağım ama şimdilik incehesaptan bakıyorum.