Öneri 9070 XT İçin Psu Tavsiyesi

Monster24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7800x3D
Ekran Kartı
Asus Tuf 9070 XT
İncehesap üzerinden 7800x3D, ASUS TUF 9070XT içeren bir sistem aldım. Sistemim geçen hafta perşembe günü geldi ancak çalıştıramadım. Gamepower 750W Bronze PSU takmışlar. PSU modelinde 2 adet güç kablosu var benim ekran kartımda 3x8 pin girişi mevcut. Daisy chain ile bağlamamı önerdiler. Ancak bu yöntem çok tavsiye edilmiyor ve Gamepower marka bir üründe çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. İncehesap ile iletişime geçtim ve fiyat farkını karşıladığım senaryoda değişim yapabileceklerini söylediler.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
Fiyat farkı yüksek çıkarsa başka yerden iyi bir psu alacağım ama şimdilik incehesaptan bakıyorum.

diplomasızhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
37

şu ürün baya kaliteli bir ürün
ihtiyacın olan çıkışlar da var moduler bir ürün de
lakin biraz fiyatı yüksek
gerçe en ucuz burası satıyor yine

bu arada
bu vereceğim bilgi kesin bilgi değil ama
fiyatlandırmayı alacağın ürün den iade ettiğin ürünün perakende satış fiyatını çıkararak doğru orantılı yapmayabilirler

hazır sistemlerde ürünlerin fiyatları perakende fiyataa göre daha düşük faturalandırılabiliyor

örnek vermek gerekirse
normalde gamepower psu 4000 tl ye alacaktın
memnun kalmadın değiştirecen 7000 tl lik psu alacaksın
ver 3000 tl fark al ürünü olabilirdi ama burada

hazır sistemin içinde bu 4000 tl lik ürün 3500 tl ye geldi
aldığın ürün 7000 tl ver 3500 tl diyebilirler

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Raijintek Cratos 850w +80 Gold kendim kullanıyorum öneririm.
HighPower Performance 850w +80 Gold da olabilir.

Son düzenleme:

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
İncehesap üzerinden 7800x3D, ASUS TUF 9070XT içeren bir sistem aldım. Sistemim geçen hafta perşembe günü geldi ancak çalıştıramadım. Gamepower 750W Bronze PSU takmışlar. PSU modelinde 2 adet güç kablosu var benim ekran kartımda 3x8 pin girişi mevcut. Daisy chain ile bağlamamı önerdiler. Ancak bu yöntem çok tavsiye edilmiyor ve Gamepower marka bir üründe çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. İncehesap ile iletişime geçtim ve fiyat farkını karşıladığım senaryoda değişim yapabileceklerini söylediler.
Ben İncehesap firmasında 3x8 pin desteği sunan 1 model bulabildim o da "DeepCool PN850D" modeli. Bu model iyi midir? İncehesap üzerinden sorunumu çözebilecek başka bir model bilginiz var mı?
Fiyat farkı yüksek çıkarsa başka yerden iyi bir psu alacağım ama şimdilik incehesaptan bakıyorum.
sıstemı ne kadar fıyata satın aldınız cok yuksek bır ındıırm mı mevcuttu

diplomasızhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
37
Kasayla beraber yazmışlar psuyu. Gamepower warcy pulse ve 750w bronze psu 3365+KDV yazmışlar
tahmin ettiğim gibi
fiyatlandırma oldukça düşük
şu an sitedeki perakende 750w gpower psu satışı 3239 tl
belirttiğiniz şekilde kasalı satışta yok en düşük fiyatlı mesh panel kasalı ürün bile 5879 tl
sizin sistemde bu ürün 3365+%20 kdv 4038 tl faturalandırılmış

inşallah ben yanılırım ama 2500 tl nin altında bir fiyatlandırma olur gibime geliyor
inşallah ben yanlılırım hesaplama böyle değildir veya böyle ise bile müşteri memnuniyeti adına az fark çıkarırlar

KS

Monster24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tahmin ettiğim gibi
fiyatlandırma oldukça düşük
şu an sitedeki perakende 750w gpower psu satışı 3239 tl
belirttiğiniz şekilde kasalı satışta yok en düşük fiyatlı mesh panel kasalı ürün bile 5879 tl
sizin sistemde bu ürün 3365+%20 kdv 4038 tl faturalandırılmış

inşallah ben yanılırım ama 2500 tl nin altında bir fiyatlandırma olur gibime geliyor
inşallah ben yanlılırım hesaplama böyle değildir veya böyle ise bile müşteri memnuniyeti adına az fark çıkarırlar
Fiyatlandırmayı bekliyorum hala. Uygun bir fiyat çıkartırlarsa yaptıracağım. Ancak absürt bir fiyat farkı isterlerse dışardan kendim alacağım. Minimum 850W 3x8 pin desteği bulunan bir psu biliyor musunuz? Çoğu kişi Enermax 1200W al diyor bana baktım çıkışı uygun diye gördüm. Ama 1200W biraz fazla geldi gözüme o kadar kuvvetli bir sistemim yok ama fiyatıda uygun bilemedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri