9K bütçeye Ryzen 5 5600 ve RX 6600 için Anakart , RAM , SSD ve Monitör önerisi

KS

hyperfirstx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İsterseniz toplam bütçenizi, eksik bileşenlerinizi ve satın aldığınız bileşenleri belirtin.
Bunlara göre bütçenizi en uygun şekilde kullanarak sisteminizi tamamlayalım.
Ram SSD Anakart ve birde monitor almayı düşünüyorum bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe için ise maksimum 9 bin TL

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ram SSD Anakart ve birde monitor almayı düşünüyorum bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe için ise maksimum 9 bin TL
Bunun için yeni bir konu açmanız iyi olabilir. Daha fazla üye görebilir ve daha çok öneri gelir.

Edit: konu başlığı düzenlenmiş sanırım.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
O bütçede en uygun anakart bu şuanda.
Sanki 1150 TL'ye Msı bir b550 vardı ama VRAM soğutucusu falan yoktu Gigabyte model güzelmiş.

KS

hyperfirstx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Monitör

Ram 2tane

SSD

Anakart

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anakarta bu kadar para vermek istemiyorum çok fazla ilk attığını gigabyte yeterliyse onu alabilirim ve monitor olarak 2k düşünüyorum
Yeterli ama bütçeniz varsa daha iyi bir model ile güncellenebilir. Harcama yapmak istemiyorsanız o Gigabyte anakart üzerine kurun sistemi o halde problem yok.

KS

hyperfirstx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Monitör

Ram 2tane

SSD

Anakart
Monitor olarak
Anakart olarak ilk attığınızı alsam
Ram olarak
Ve ssd olarak
Böyle birşey nasıl olur düşünceleriniz nelerdir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
QHD monitör RX 6600 için fazla ve ayrıca o ViewSonic monitör çok iyi değil önermem. G24F-2 alın geçin derim. Diğer seçeneklerde de Gigabyte anakart 1600 TL fiyata alınır sorun yok. SSD disk ve RAM için de bir problem yok.

KS

hyperfirstx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
QHD monitör RX 6600 için fazla ve ayrıca o ViewSonic monitör çok iyi değil önermem. G24F-2 alın geçin derim. Diğer seçeneklerde de Gigabyte anakart 1600 TL fiyata alınır sorun yok. SSD disk ve RAM için de bir problem yok.
Ben oyun oynucam tabi fakat genel olarak yazılım işleri için bu bilgisayarı alıyorum ondan 2k monitor ve 27 inç tercih etmek istedim siz kaldırmaz mı diyorsunuz şimdi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben oyun oynucam tabi fakat genel olarak yazılım işleri için bu bilgisayarı alıyorum ondan 2k monitor ve 27 inç tercih etmek istedim siz kaldırmaz mı diyorsunuz şimdi
Gigabyte G27Q alınabilir İtopya adresinden. Hem ürün ham panel olarak iyi bir şey almış olursunuz.

Söylediğim şey oyun için geçerli. Yoksa isterseniz 4K bağlayın orada sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri