teşekkürler![]()
ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ekran kartımın nvidia olması bir problem yratırmı peki ?![]()
ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Freesync üzerinden gsync açabilirsin. Sıkıntı olmaz yani.ekran kartımın nvidia olması bir problem yratırmı peki ?
Bahsettiğin modelin renk kalitesi rakiplerine göre daha kötü. Markaya değil modelin özelliklerine bakılmalıdır.![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu kullanıyorum G-Sync Nvidia özelliği de var 240 Hz @kahya311 ve daha ucuz. Samsung varken ViewSonic neden alasın ki?
teşekkürler1.5 yıldır bunu kullanıyorum memnunum
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
diğer seçeneği atmamışsınız ama 3000:1 kontrast dediğinize göre va panel. va panellerden uzak durmalısınız özellikle 240hz de.https://www.hepsiburada.com/aoc-23-...ium-ve-g-sync-gaming-monitor-pm-HBC00001B6P12 bu iki monitör arasında kaldım blurbuster özelliği 3000:1 kontrast oranına tercih edilirmi bilemiyorum ?
titreme overshoot sorunu var. ben olsam tercih etmezdim.1.5 yıldır bunu kullanıyorum memnunum
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
diğer seçenek sizin attığınız wiewsonic di va panel konusuna gelicek olursak kendileri hepsiburada sayfasına 3000:1 kontrast başlığada ıps yazmışlar sanırım yanlış yazılmış wiewsonicde karar kıldım ilginiz için teşekkür ediyorumdiğer seçeneği atmamışsınız ama 3000:1 kontrast dediğinize göre va panel. va panellerden uzak durmalısınız özellikle 240hz de.
titreme overshoot sorunu var. ben olsam tercih etmezdim.
birde son bir sorum olucaktı bu monitörde şuan amd freesync özelliği var gsync i de kullanabiliyorum anladığım kadarıyla peki ileride bir problem olurmu g-synci kullanamama vs. gibi şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız içinFreesync üzerinden gsync açabilirsin. Sıkıntı olmaz yani.
Bahsettiğin modelin renk kalitesi rakiplerine göre daha kötü. Markaya değil modelin özelliklerine bakılmalıdır.
hayıırlı olsun. gsync konusunda sıkıntı yaşamazsınız çok düşünmeye gerek yok. mesela bende şuan freesync üzerinden gsync kullanıyorum.diğer seçenek sizin attığınız wiewsonic di va panel konusuna gelicek olursak kendileri hepsiburada sayfasına 3000:1 kontrast başlığada ıps yazmışlar sanırım yanlış yazılmış wiewsonicde karar kıldım ilginiz için teşekkür ediyorum
birde son bir sorum olucaktı bu monitörde şuan amd freesync özelliği var gsync i de kullanabiliyorum anladığım kadarıyla peki ileride bir problem olurmu g-synci kullanamama vs. gibi şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için
Asla önermediğim başarısız bir modeldir.asus VG259QM almanı öneririm gayet başarılı bir monitör