9K Ya Kadar 240Hz Ips Monitör Önerileri

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
arada sırada valorant oynuyorum genellikle ekran başında zamanım video izlemekle geçiyor önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
KS

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
KS

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ekran kartımın nvidia olması bir problem yratırmı peki ?

Timurlenk34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37

Bunu kullanıyorum G-Sync Nvidia özelliği de var 240 Hz @kahya311 ve daha ucuz. Samsung varken ViewSonic neden alasın ki?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
ekran kartımın nvidia olması bir problem yratırmı peki ?
Freesync üzerinden gsync açabilirsin. Sıkıntı olmaz yani.

Bunu kullanıyorum G-Sync Nvidia özelliği de var 240 Hz @kahya311 ve daha ucuz. Samsung varken ViewSonic neden alasın ki?
Bahsettiğin modelin renk kalitesi rakiplerine göre daha kötü. Markaya değil modelin özelliklerine bakılmalıdır.

KS

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
https://www.hepsiburada.com/aoc-23-...ium-ve-g-sync-gaming-monitor-pm-HBC00001B6P12 bu iki monitör arasında kaldım blurbuster özelliği 3000:1 kontrast oranına tercih edilirmi bilemiyorum ?
diğer seçeneği atmamışsınız ama 3000:1 kontrast dediğinize göre va panel. va panellerden uzak durmalısınız özellikle 240hz de.

1.5 yıldır bunu kullanıyorum memnunum

titreme overshoot sorunu var. ben olsam tercih etmezdim.

KS

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
diğer seçeneği atmamışsınız ama 3000:1 kontrast dediğinize göre va panel. va panellerden uzak durmalısınız özellikle 240hz de.

titreme overshoot sorunu var. ben olsam tercih etmezdim.
diğer seçenek sizin attığınız wiewsonic di va panel konusuna gelicek olursak kendileri hepsiburada sayfasına 3000:1 kontrast başlığada ıps yazmışlar sanırım yanlış yazılmış wiewsonicde karar kıldım ilginiz için teşekkür ediyorum

Freesync üzerinden gsync açabilirsin. Sıkıntı olmaz yani.

Bahsettiğin modelin renk kalitesi rakiplerine göre daha kötü. Markaya değil modelin özelliklerine bakılmalıdır.
birde son bir sorum olucaktı bu monitörde şuan amd freesync özelliği var gsync i de kullanabiliyorum anladığım kadarıyla peki ileride bir problem olurmu g-synci kullanamama vs. gibi şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
diğer seçenek sizin attığınız wiewsonic di va panel konusuna gelicek olursak kendileri hepsiburada sayfasına 3000:1 kontrast başlığada ıps yazmışlar sanırım yanlış yazılmış wiewsonicde karar kıldım ilginiz için teşekkür ediyorum

birde son bir sorum olucaktı bu monitörde şuan amd freesync özelliği var gsync i de kullanabiliyorum anladığım kadarıyla peki ileride bir problem olurmu g-synci kullanamama vs. gibi şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için
hayıırlı olsun. gsync konusunda sıkıntı yaşamazsınız çok düşünmeye gerek yok. mesela bende şuan freesync üzerinden gsync kullanıyorum.

faydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asus VG259QM almanı öneririm gayet başarılı bir monitör

KS

kahya311

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
teşekkür ediyorum herkese wiewsonic xg2431 adlı modeli tercih edip aldım şuan kullanıyorum çok memnunum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri