A

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güç bağlantıları kartın doğru ve eksiksiz takılı mı? Ayrıca yuvaya oturmasında bir gevşeklik vs. var mı?
Kartın sürücüleri ve Windows güncel mi?
Kartın kendi veya başka bir yazılımından fark etmez güç ayarını kartın bir miktar düşürüp dener misiniz. Bir miktardan kastım 15% civarı belki biraz daha fazla. Bir ihtimal kartta sorun varsa ısıl yada güç odaklı bu işlem işe yarayabilir.

KS

viberfelix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Güç bağlantıları kartın doğru ve eksiksiz takılı mı? Ayrıca yuvaya oturmasında bir gevşeklik vs. var mı?
Kartın sürücüleri ve Windows güncel mi?
Kartın kendi veya başka bir yazılımından fark etmez güç ayarını kartın bir miktar düşürüp dener misiniz. Bir miktardan kastım 15% civarı belki biraz daha fazla. Bir ihtimal kartta sorun varsa ısıl yada güç odaklı bu işlem işe yarayabilir.

Dediğiniz her şey tam sadece gücünü düşürmekle alakalı pek bir bilgim yok. csgo indirdiğimde ve açtığımda başıma gelmişti bu. csgoyu sildim bütün driverleri silip yeniden yükledim. şuan oyun oynarken veya tender alirkan bir süre geçtikten sonra gidiyor ekran. hala anlamış değilim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI Afterburner yazılımını kurun ve açın. Power Limit ayarını söylediğim gibi 15% civarında düşürüp ayarı onay işaretinden onaylayın. İşe yaramaz ise 5-10% daha düşürüp deneyin. Sonucu yazın. Biraz FPS kaybı olacak ama kartta sorun varsa ısı yada güç odaklı bunu yaptığınızda sorun bunlar mı değil mi anlaşılabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri