Abra A5 V17.2 almak mantıklı mı ?

sambara709

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar bir arkadaşım Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarını almayı düşünüyor 13.500 tlye bu fiyata bunu alması mantıklı mı? Benzer özelliklere sahip bir laptop önerebilir misiniz sebepleri ile şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim :)

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Cvp: Abra A5 V17.2 almak mantıklı mı ?

Zamanında Monster bilgisayar tercihinde bulundum çevremde bir çok insan ve kullanıcı olanlar uzak durmamı söylediler ve dinlemedim gittim aldım. Aldığım bilgisayarı 1 yıl uğraştıktan sonra iade ettirdim Monster düşünen herkese kesinlikle almamasını öneririm Tulpar serisinden almıştım ben keşke o zaman Masaüstü bilgisayar toplasaydım şu an bir bilgisayarım olabilirdi yaptığım tercihin bedelini yaşıyorum diyebilirim. Bence başka markalara bakın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
sambara709' Alıntı:
Merhabalar bir arkadaşım Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarını almayı düşünüyor 13.500 tlye bu fiyata bunu alması mantıklı mı? Benzer özelliklere sahip bir laptop önerebilir misiniz sebepleri ile şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim :)

Monster ve Casper gibi markalar piyasada tercih edilebilmeleri için diğer markalara nazaran daha uygun fiyatlı makineler çıkartıyor. Bunda bir tuhaflık yok. Genelde bütçeye bağlı öneri yaparım ama Monster ve Casper eğer başka markada hiç alternatif bir cihaz yoksa önerdiğim markalar arasında. maksimum 14K bütçeye size alternatif bakıp öneri yaparım.

Yukarıdaki HP ürünü önerebilirim size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri